Social

A fost demarată procedura de achiziție a mobilierului pentru noua sală și noul teren de sport de la Școala Gimnazială 25

Primăria Municipiului Timișoara demarează procedura de achiziție pentru mobilierul noii săli de sport și pentru dotarea terenului de sport de la Școala Gimnazială 25, de pe strada Cosminului, nr. 42. 

Procedura de achiziție directă lansată de Primăria Municipiului Timișoara va asigura dotările pentru terenul exterior cu mobilier de gradenă, mobilier de interior pentru sala de sport și vestiare, mobilier medical pentru cabinetul din incintă și mobilier de joacă pentru elevii ciclului primar.

Astfel, la finalizarea proiectului, Școala Gimnazială nr. 25 va putea găzdui 180 de spectatori, va avea mobilier de vestiar complet nou, copiii vor beneficia de mobilier școlar, mese și scaune noi iar îngrijirea lor se va putea face la standarde europene, într-un cabinet medical școlar pus la punct cu paturi, mobilier și truse medicale conforme cu normele actuale.

“Menționăm că pentru achiziția mobilierului de joacă pentru elevii ciclului primar, data limită a depunerii ofertelor este 08.08.2024, pentru mobilierul de interior și al gradenei, termenul limită este 12.08.2024 iar pentru cel medical, termenul limită de depunere a ofertelor este 13.08.2024”, transmit reprazentanţii primăriei

Materialele sportive au sosit deja și includ mingi de fotbal, baschet, handbal, medicinale, porți de handbal, coșuri de baschet, echipament pentru badminton și echipament pentru tenis de masă. De asemenea, elevii vor beneficia de o tabelă de marcaj interioară și una exterioară, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre sărituri, cal cu mânere. Valoarea dotărilor sportive se ridică la peste 80.000 de lei.

De menţionat că valoarea totală a investiției se ridică la 11 milioane de lei, dintre care 8 milioane de lei finanțare europeană, iar restul acoperiți din bugetul local.

Școala Gimnazială nr. 25 va face parte dintr-un circuit de școli renovate care va permite oricărui elev să facă sport gratuit, după încheierea orelor de curs. Acest program se numește

 

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Regiunea Vest va avea strategie de adaptare la schimbările climaterice, făcută cu fonduri europene

Un număr de 40 de regiuni și comunități vor participa la un program de 18…

9 minute ago

Zona Antenelor se transformă total. Vor fi locuințe, birouri și spații comerciale, dar și școli, grădinițe, drumuri și un centru cultural modern/FOTO

Primăria Timișoara a pregătit o nouă strategie pentru una dintre cele mai interesante noi zone…

29 de minute ago

Primul mare test al tandemului Blaga – Pirtea. Va valida Bucureştiul lista de parlamentare a PNL Timiş aşa cum s-a votat la Timişoara?

La începutul lunii martie, prin vot unanim, Comitetul Director Judeţean (CDJ) al PNL decidea că…

35 de minute ago

Traficul feroviar pe ruta Timișoara Nord – Arad e blocat. Un vagon a deraiat

Un incident petrecut în Halta Șagu, din Arad, a blocat circulația feroviară pe ruta Timișoara…

O oră ago

Arădean scandalagiu, încătușat după ce a sărit pe mașina Poliției Locale la Gara de Nord

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, â în jurul orei 23.30, pe Bdul Republicii, au…

O oră ago

Toamna aduce la Muzeul Apei un program plin de activități pentru copii și tineri

La Muzeul Apei din Timișoara, copiii și tinerii au pregătite în lunile următoare o serie…

O oră ago