Social

De prin Gara de Nord. Un hoţ şi-un consumator de droguri descoperiţi în zonă de Poliţia Locală

Un bărbat din Giroc care consumase substanțe interzise și un timişorean suspect de furt au fost depistați de polițiștii locali, în zona Gării de Nord – Iosefin, la sfârșitul săptămînii trecute.

Polițiștii locali din cadrul Compartiment Siguranța Transportului Urban, aflați în serviciu în weekend, au observat pe Bdul Republicii, în stația de troleibuz, un bărbat care, la vederea patrulei, a devenit agitat, panicat. Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestuia, stabilind că are 31 de ani și este din comuna Giroc. La controlul corporal efectuat asupra sa, a fost găsit un plic cu substanță verde-olive, care pare a face parte din categoria celor interzise.

Bărbatul a recunoscut că ar fi consumat substanțe interzise pe care le-ar fi cumpărat de la un tânăr din zonă. Acesta a fost preluat pentru întocmirea documentelor, iar cazul său a fost transmis pentru continuarea cercetărilor către polițiștii din cadrul Brigării de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara.

Tot la sfârșitul săptămânii, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor, aflați în patrulare pe Str. I. Văcărescu, au fost sesizați de polițiștii Secției 3 despre faptul că au nevoie de sprijin în găsirea unei persoane căutată pentru furt. În baza semnalmentelor primite, polițiștii locali l-au identificat în aproximativ jumătate de oră pe bărbatul căutat. Acesta se afla pe scările Pieței Iosefin. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Timișoara, care a sustras unui alt bărbat de 46 de ani o sumă de bani, în zona Gării de Nord. Imediat polițiștii locali s-au deplasat cu suspectul la Secția 3 Poliție, unde se afla și păgubitul, fiind predat pentru continuarea cercetărilor.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

11 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

12 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

15 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

16 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

17 ore ago