Social

Aquatim anunţă unde se va întrerupe furnizarea apei în zilele următoare

Marți, 24 septembrie, între orele 8-19, la intersecția Bulevardului Vasile Pârvan cu strada Traian Lalescu se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 1, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe Bulevardul Vasile Pârvan și strada Traian Lalescu, precum și la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Construcții și Biblioteca Politehnicii.

În același timp, presiunea va fi scăzută pe Bulevardul Victor Babeș și străzile Sfânta Rozalia, Plautius Andronescu și Ioan Curea.

În perioada 23-25 septembrie, zilnic între orele 8-15, presiunea apei va fi scăzută în Dragșina pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Tupeu penal: fără carnet, la volanul unei mașini neînmatriculate, cu numere false

Când nu ai probleme, ți le cauți. Așa a pățit și un „șofer” de ocazie…

2 ore ago

Primăria a demarat operațiunea de demolare a mai multe chioșcuri din Piața 700/FOTO

Primăria Timișoara a descoperit și s-a apucat de demolat un nou set de construcții ridicate…

3 ore ago

Proiect de apă-canal prin PNRR de peste 93 de milioane de lei la Moşniţa Nouă

Marţi, 24 septembrie, primarul comunei Moşniţa Nouă, Florin Bucur, a semnat contractul de finanțare pentru…

3 ore ago

Municipalitatea timişoreană solicită 75 de milioane de lei, bani europeni, pentru regenerarea Pieței Traian. De la bugetul local, alte 95 de milioane

Timișoara face un nou pas concret pentru demararea regenerării urbane a zonei Piața Traian. Instituția…

4 ore ago

Campionatele între școli generale și licee revin la modă

Toamnă plină de sport în curtea școlii, cu turnee de handbal, baschet și volei. Sute…

5 ore ago

„Primul student în familie”, un program național pe care UPT îl tratează foarte serios. Politehnica a strâns deja o sumă impresionantă pentru a sprijini proiectul

Totul pentru șanse egale. Universitatea Politehnica Timișoara își reafirmă angajamentul de a oferi șanse egale…

6 ore ago