Sport

Dumbrăvița revine în joc în fața altei echipe nou-promovate

Divizionara secundă CSC Dumbrăvița reia lupta din Liga 2, cu un nou meci pe teren propriu, în compania nou-promovatei FC Bihor. Jocul cu orădenii se va disputa sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Ștefan Dobay”, și va fi transmis pe platforma FRF.TV.

În acest început de campionat, bănățenii au mai jucat și cu alte două nou-promovate, Metalul Buzău – acasă și Focșani – în deplasare, ambele încheiate cu victorii.

Înaintea duelului de sâmbătă, antrenorul Cosmin Stan a declarat următoarele:

„Ne-a prins bine această pauză, pentru că am fost cam epuizați la sfârșitul lunii august, din cauza căldurii și a numărului mare de meciuri pe care le-am disputat. Din păcate, în această săptămână vremea a fost potrivnică, a plouat foarte mult și a fost destul de complicat pentru noi să găsim terenuri potrivite de antrenament, ceea ce cred că e un impediment pentru meciul cu FC Bihor. Probabil în aceleași condiții se va juca și meciul de sâmbătă, se anunță ploaie, iar terenul nu arată prea bine, din păcate, deși l-am protejat și nu am mai intrat pe el. Sperăm să reziste terenul la meciul de sâmbătă. Cu FC Bihor ne-am întâlnit și în vară, într-un meci amical. E o echipă nou-promovată, cu entuziasmul specific al unei echipe ce a urcat un eșalon. Se vede acest lucru și în jocul lor, și în faptul că lumea vine în număr mare la meciurile lor. Din acest punct de vedere, cel al entuziasmului, poate că au ei un avantaj, dar, pe de altă parte, faptul că noi suntem la al treilea sezon de Liga 2 e un avantaj de partea noastră. Cred că e un meci pe care ambele echipe îl încep cu șanse egale”.

În ierarhia la zi, cele două echipe sunt vecine de clasament, cu același număr de puncte, depărție de un gol, Dumbrăvița, loc 9 cu 7 puncte, 6-5 golaveraj, Bihorul, 7 puncte, loc 10 și 6-6.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM pentru ziua de 16 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Trofeul rămâne în România. Miriam Bulgaru, primul titlu WTA

Miriam Bulgaru a câștigat finala turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125K) după victoria în fața…

17 ore ago

Primăria Deta montează în oraș pubele inteligente cu GPS, bănci inteligente cu WiFi și face platformă de monitorizare a consumului de curent

Primăria Deta a lansat pe SEAP licitația pentru găsirea unui furnizor în cadrul proiectului „Sisteme…

19 ore ago

Mii de credincioși au fost prezenți la procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, de la Catedrala din Timișoara

În ciuda vremii capricioase și reci, mii de credincioși au participat, sâmbătă seara, la procesiunea,…

19 ore ago

O nouă trecere la nivel peste calea ferată din Timiș a beneficiat de modernizare/FOTO

Regionala CFR Timișoara a realizat înlocuirea dalelor din beton aflate la una dintre trecerile la…

20 de ore ago

Pericol de inundații inclusiv în Banat

Dacă în zona Moldovei este dezastru, un cod galben de inundații a fost anunțat și…

20 de ore ago