Sport

Mai clar decât o arată scorul! Dumbrăviţa bate Bihorul cu un gol de trei puncte

Victorie importantă pentru CSC Dumbrăviţa în etapa a şasea a sezonului regular. Bănăţenii s-au impus mai clar decât o arată scorul în faţa lui FC Bihor. A fost 1-0, după un gol frumos marcat de Nicu Modan, iar echipa de la Pădurea Verde are trei victorii în campionat, toate obţinute în faţa unor formații nou-promovate.

A fost greu cu gazonul de pe arena Ştefan Doboy, precipitaţiile căzute în ultimele zile făcând treaba jucătorilor dificilă. În primul rând s-a pus problema echilibrului, apoi a construcţiei. Chiar şi aşa, Dumbrăviţa a demonstrat că este o echipă experimentată, a stat mai bine „în ghete”, a dominat partida şi s-a impus meritat, chiar dacă doar cu 1-0, cele trei puncte nefiind puse în pericol de vizitatori, o formaţie aflată încă în căutări pentru a găsi cea mai bună formulă.

Unicul gol a fost marcat de Nicu Modan, aproape de minutul 40, după o lovitură liberă de la distanţă trimisă în careu de Apro, şi o aşezare cu capul al lui Paulevici, atacantul venit din Liga 3, a pătruns în 16-le advers şi a şutat cu sete pe colţul scurt pentru 1-0.

În partea secundă odată cu trercerea timpului, terenul a devenit şi mai greu, dar cumva a rezistat până la final. Gazdele şi-au creat mai multe ocazii de gol, în timp ce oaspeţii nu au periclitat serios poarta lui Mikloş, astfel că partida s-a îndreptat spre un 1-0, mai clar decât o arată diferenţa.

Dumbrăviţa a urcat momentan pe locul 7, având 10 puncte şi va merge etapa viitoare pe terenul liderului, FK Miercurea Ciuc.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM pentru ziua de 16 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Trofeul rămâne în România. Miriam Bulgaru, primul titlu WTA

Miriam Bulgaru a câștigat finala turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125K) după victoria în fața…

17 ore ago

Primăria Deta montează în oraș pubele inteligente cu GPS, bănci inteligente cu WiFi și face platformă de monitorizare a consumului de curent

Primăria Deta a lansat pe SEAP licitația pentru găsirea unui furnizor în cadrul proiectului „Sisteme…

19 ore ago

Mii de credincioși au fost prezenți la procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, de la Catedrala din Timișoara

În ciuda vremii capricioase și reci, mii de credincioși au participat, sâmbătă seara, la procesiunea,…

19 ore ago

O nouă trecere la nivel peste calea ferată din Timiș a beneficiat de modernizare/FOTO

Regionala CFR Timișoara a realizat înlocuirea dalelor din beton aflate la una dintre trecerile la…

20 de ore ago

Pericol de inundații inclusiv în Banat

Dacă în zona Moldovei este dezastru, un cod galben de inundații a fost anunțat și…

20 de ore ago