Sport

Pe mâna veteranilor. Sadoveac şi portarul Stojkovic, principalii protagonişti ai victoriei cu Bacăul

Meci intens pe semicercul Sălii UVT, acolo unde în etapa a 3-a, SCM Poli a întâlnit CSM Bacău. După 60 de minute echilibrate de handbal, bănăţenii s-au impus, după ce au avut o revenire superbă în parta secundă, 24-20 (10-11).

Alb-violeţii au obţinut un succes muncit cu Focşaniul în prima eatpă, apoi au pierdut, aşteptat, dar cu fruntea sus pe terenul campioanei Dinamo, aşa că aveau nevoie de o victorie pentru a arăta că forma echipei este bună, iar jucătorii sunt în creştere.

Bacăul a evoluat însă excelent în prima parte şi a condus în majoritatea timpului pe tabelă (Poli a avut avantaj doar o singură dată, 4-3). Cu o linie masivă de 9 metri, au condus şi cu două puncte, dar la pauză aveau un ecart de un singur gol, 10-11. Care imediat după revenirea de la vestiare, s-a mărit, 10-14 şi 12-16 moment în care Bacăul avea prima obţine la victorie.

Sadoveac avea însă să strige adunarea, a dat exemplu echipei prin evoluţia sa, a marcat de trei ori la rând, apoi a fost ajutat de colegi şi mai ales de portarul Stojkovic, excelent pe tot parcul partidei cu 18 interevnţii (!!), ca să ducă echipa pe drumul cel bun. S-a făcut 18-16, aşadar şase goluri la rând, iar Poli începea să arate din ce în ce mai bine. Eliminarea portarului Grigoraş de la vizitatori pentru o intrare urâtă la Chira a stabilit în mare parte câştigătoarea, dar Sadoveac a mai dat două goluri de la distanţă pentru a securiza acest succes important, 24-20!

Aşadar, Marius Sadoveac şi-a condus echipa spre victorie cu 7 goluri din 8 aruncări, Marjanovic şi Bordeanu contribuind cu câte 4 goluri fiecare. De cealaltă parte, străinii Aliaksei Ushal şi Seyed Mousavi au fost principalele pericole cu 4 goluri fiecare.

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM pentru ziua de 16 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 16.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Trofeul rămâne în România. Miriam Bulgaru, primul titlu WTA

Miriam Bulgaru a câștigat finala turneului Țiriac Foundation Trophy (WTA 125K) după victoria în fața…

17 ore ago

Primăria Deta montează în oraș pubele inteligente cu GPS, bănci inteligente cu WiFi și face platformă de monitorizare a consumului de curent

Primăria Deta a lansat pe SEAP licitația pentru găsirea unui furnizor în cadrul proiectului „Sisteme…

19 ore ago

Mii de credincioși au fost prezenți la procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, de la Catedrala din Timișoara

În ciuda vremii capricioase și reci, mii de credincioși au participat, sâmbătă seara, la procesiunea,…

19 ore ago

O nouă trecere la nivel peste calea ferată din Timiș a beneficiat de modernizare/FOTO

Regionala CFR Timișoara a realizat înlocuirea dalelor din beton aflate la una dintre trecerile la…

20 de ore ago

Pericol de inundații inclusiv în Banat

Dacă în zona Moldovei este dezastru, un cod galben de inundații a fost anunțat și…

20 de ore ago