Economic

Un important furnizor timișorean de servicii IT din domeniul colectării datelor a fost preluat de o companie americană

Kiteworks, companie americană care oferă confidențialitate și conformitate a datelor pentru comunicațiile de conținut sensibil prin intermediul rețelei sale de conținut privat (PCN), a anunțat achiziția 123FormBuilder, un furnizor de colectare avansată de date prin formulare web securizate și fluxuri de lucru de conținut privat bazate pe formulare, care are sediul la Timișoara.

„Suntem foarte încântați să îi urăm bun venit lui Florin și echipei talentate de la 123FormBuilder în familia Kiteworks. Accentul pus de 123FormBuilder pe securitate și conformitate se aliniază cu viziunea noastră de rețea de conținut privat. Clienții noștri vor beneficia de crearea de formulare dinamice fără cod, precum și de integrarea bidirecțională a formularelor web cu diverse soluții, cum ar fi Salesforce, Stripe, Shopify, HubSpot și altele. În plus, această achiziție solidifică și mai mult strategia de creștere agresivă a Kiteworks și demonstrează impulsul nostru continuu în extinderea prezenței noastre pe piață și a capacităților tehnologice prin activități strategice de fuziuni și achiziții”, a declarat Amit Toren, SVP Corporate and Business Development la Kiteworks.

123FormBuilder oferă o platformă de formulare web cuprinzătoare, modernă și sigură, care le permite clienților să creeze rapid și ușor formulare de înregistrare, formulare de comandă, sondaje și alte tipuri de formulare sigure. Compania oferă crearea avansată de formulare online fără cod, drag-and-drop, care include logica condiționată, funcționalitate de semnătură electronică, formulare cu mai multe pagini, încărcări de fișiere și integrări cu peste 45 de instrumente populare pentru automatizarea simplificată a fluxului de lucru.

„123FormBuilder este încântat să se alăture familiei Kiteworks și să contribuie la viziunea rețelei private de conținut, dând putere organizațiilor să gestioneze riscul de securitate și conformitate pe canalele de comunicare. Echipa noastră de la 123FormBuilder a lucrat neobosit pentru a dezvolta o platformă sigură și ușor de utilizat pentru colectarea datelor, o tehnologie care va prospera sub îndrumarea Kiteworks. Achiziția extinde angajamentul nostru de securitate și conformitate pe termen lung față de inovație susținută de o organizație profitabilă, bine finanțată, angajată în cele mai înalte standarde de securitate și conformitate.”, a declarat Florin Cornianu, CEO al 123FormBuilder.

Investitorii 123FormBuilder au inclus Catalyst România SCA Sicar și 212 Regional Fund II SCS

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Traficul feroviar pe ruta Timișoara Nord – Arad e blocat. Un vagon a deraiat

Un incident petrecut în Halta Șagu, din Arad, a blocat circulația feroviară pe ruta Timișoara…

1 minut ago

Arădean scandalagiu, încătușat după ce a sărit pe mașina Poliției Locale la Gara de Nord

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, â în jurul orei 23.30, pe Bdul Republicii, au…

5 minute ago

Toamna aduce la Muzeul Apei un program plin de activități pentru copii și tineri

La Muzeul Apei din Timișoara, copiii și tinerii au pregătite în lunile următoare o serie…

7 minute ago

Începe Săptămâna de inițiere „Bun venit la UVT”. Noii studenți au parte de momente dedicate lor

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) organizează, în perioada 23 - 29 septembrie, Săptămâna de…

17 minute ago

SCM Poli, meci accesibil pe terenul unei nou-promovate

SCM Politehnica Timișoara joacă vineri (21 septembrie), în etapa a IV-a a Ligii Naționale. Alb-violeții…

O oră ago