Politica

Alin Nica nu candidează la alegerile parlamentare: ”Bucureștiul nu este o miză pentru mine”

Actualul (încă) președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a anunțat oficial că nu va candida pentru un post de parlamentar. După ce a evitat un răspuns tranșant pe acest subiect luni de zile, de la alegerile parlamentare în urma cărora a pierdut postul de lider al administrației județene, Nica spune că Bucureștiul nu e o miză pentru el.

Fostul lider al PNL Timiș a decis să rămână în Timiș, unde în viitoarea legislatură va deține un post de consilier județean, el fiind chiar primul pe lista pe care a candidat, aparținând alianței USR – Forța Dreptei. O face pentru echpa care i-a fost alături, spune Alin Nica.

”Pentru echipa care mi-a fost alături, rămân în Consiliul Județean Timiș, în calitate de consilier județean. Avem rezultate frumoase și sunt convins că voi contribui, în continuare, la dezvoltarea județului. Nu plec la București, nu candidez la parlamentare. Bucureștiul nu este o miză pentru mine deoarece cred că cine vrea cu adevărat să lucreze pentru Timiș, o poate face de aici”, a anunțat, joi dimineața, Alin Nica.

În mesajul său, el a mai mulțumit presei pentru modul în care a informat publicul asupra activității CJT, dar și familiei, pentru susținerea acordată.

”Nu am spus-o des, deși ar fi fost cazul să o spun în fiecare zi, mulțumesc familiei mele care a stat neclintită alături de mine, indiferent de deciziile luate și greșelile făcute. Fiecare dintre cei de mai sus, fiecare dintre dumneavoastră care mă susțineți online, ați pus umărul la acest mandat, lucru pentru care mă înclin și mulțumesc”, a mai anunțat Alin Nica.

Vă reamintim că, de curând, el și-a anunțat susținerea pentru Mircea Geoană la bătălia pentru funcția de președinte al României, ceea ce a atras și o poziție nefavorabilă din partea noilor săi colegi din Forța Dreptei. Probabil, decizia de a nu mai candida pentru parlament i-a oferit libertatea necesară pentru o asemenea susținere acordată lui Geoană.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Concurs inedit la Muzeul Banatului. Tortul Doboș bate ciocolata Dubai!

O tradiție culinară veche de 140 de ani a învins, într-un sondaj inedit, realizat de…

21 de minute ago

Aproape 1500 de mașini ridicate, deoarece „bizonii” au blocat circulația

Atenție unde staționați cu autovehiculele! 1458 de mașini ridicate de polițiștii locali din zona pietonală,…

49 de minute ago

Forța Dreptei Timiș merge la parlamentare cu gânduri mari. 13 candidați la Camera Deputaților, 6 la Senat

Forța Dreptei Timiș abordează alegerile parlamentare din Timiș cu mult curaj. Partidul a depus la…

2 ore ago

Deschiderea expoziției ”La revedere, El Monumental!”, pe 25 octombrie

Druckeria vă invită, vineri, 25 octombrie, de la ora 14.00, la deschiderea expoziţiei „La revedere,…

3 ore ago

CSM Lugoj a defilat și în returul cu Brno din Challange Cup

CSM Lugoj s-a calificat fără probleme în şaisprezecimile de finală ale Cupei Challenge la volei…

3 ore ago