Politica

AUR Timiş a depus listele pentru alegerile parlamentare. Fostul şef al Camerei de Conturi, Florin Popovici, poziţie semieligibilă

Singura poziţie cu adevărat eligibilă a AUR Timiş, locul I la Camera Deputaţilor, va fi ocupată de coordonatorul filialei, Mihai Negoescu. Actualul deputat Titi Stoica a fost mutat la Senat, iar fostul şef al Camerei de Conturi Timiş, Florin Cornel Popovici, a fost plasat pe locul II la Camera Deputaţilor.

AUR Timiş a depus, astăzi, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. La Senat, prima poziţie îi aparţine actualului deputat Ciprian Titi Stoica. Acesta a fost demis la un moment dat din AUR, sau cel puţin aşa susţinea preşedintele George Simion, după ce, într-o noapte bahică, a înjurat la telefon mai mulţi colegi parlamentari.

Singura poziţie realmente elinil, primul loc la Camera Deputaţilor, îi revine coordonatorului filialei, Mihai Negoescu. Acesta a avut un ordin de restricţie, dat prin decizie judecătorească, de-a se apropia de propria fiică. Pe locul II la Camera Deputaţilor vine fostul şef al Camerei de Conturi Timiş, Florin Popovici, a cărui cea mare “realizare” a fost blocarea finanţării echipei de fotbal Poli Timişoara. De menţionat că Titi Stoica a fost membru al galeriei lui Poli, poziţie din care s-a cunoscut, de altfel, cu George Simion. Probabil nici nu mai contează, pe locul III la Camera Deputaţilor este  Ilie Sîrbu, candidat AUR la Primăria Timişoara la alegerile locale din iunie.

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Dominic Fritz: “Este o mentalitate de milițieni politici care sunt puși să îi pedepsească pe cei care sunt corecți în fața românilor”

Făcând o comparaţie între tensiunile din Piaţa Unirii  din Bucureşti şi propriile sale bătălii din…

O oră ago

Au venit bosniacii la Margina. Se lucrează pe bucata lipsă de pe A1

Constructorul care va realiza ultimii kilometri lipsă din autostrada Lugoj - Deva are activitate pe…

5 ore ago

Deșeurile de la Săcălaz, adunate pe terenurile Primăriei. Prefectul de Timiș anunță controale/FOTO

În comuna periurbană Săcălaz se înregistrează o situație extrem de gravă, deșeurile comunității sunt adunate…

5 ore ago

Sidy Thal, spectacolul despre atentatul antisemit din anul 1938 din Timişoara, va avea trei reprezentații în luna octombrie

La 26 noiembrie 1938, două grenade de mână au explodat în sala de spectacole în…

5 ore ago

Vârstnic, salvat din flăcări de pompieri, marți la Timișoara

Marți, 15 octombrie, în jurul orei 13:00, ISU Banat a fost solicitat sa intervină pentru…

6 ore ago

Fetele de la Lugoj, meci european pe teren propriu

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj are programat la mijlocul acestei săptămâni un joc european…

7 ore ago