Administratie

DRDP Timișoara închide unul dintre accesele spre Centura Sud, la Ghiroda/FOTO

Accesul pe Centura Sud de la Ghiroda, prin sensul giratoriu cu drumul comunal DC 149 se închide de joi, 10 octombrie, a decis Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara. Motivul este lega de neîndeplinirea solicitării lansate către primăria din localitatea timișeană, de a așterne pe drumul respectiv un strat de piatră spartă, pentru a se evita depunerea de pământ pe asfaltul centurii, cu efect asupra siguranței rutiere.

Începând de joi, 10 octombrie, accesul pe VTM în zona Ghiroda, prin sensul giratoriu cu drumul comunal DC 149, va fi închis. Decizia e legată de siguranța rutieră, mai precis de pământul transportat de vehiculele care vin de pe drumul comunal și urcă pe centură.

”Primăria comunei Ghiroda a fost notificată anterior de deschiderea traficului pe VTM Sud, solicitându-se totodată ca, până la data de 30 septembrie, administrația locală să înceapă așternerea unui strat de piatră spartă pe DC 149, pentru a evita depunerea de pământ pe drumul național (foto), fapt care poate conduce la producerea unor evenimente rutiere cu consecințe grave asupra participanților la trafic. Termenul a trecut, însă accesul dinspre drumul comunal spre VTM nu a fost amenajat corespunzător până la această dată”, a anunțat DRDP Timișoara.

Administratorul drumului mai amintește că deblocarea intersecției, precum și cheltuielile aferente acestui demers vor intra în sarcina Primăriei Ghiroda.

Pusă în fața faptului împlinit, până la urmă primăria din Ghiroda s-a sesizat și deodată și-a adus aminte de respectivul drum.

”Echipele ADP Ghiroda lucrează la pietruirea străzii Victoria din zona de peste pod, pe porțiunea de legătură cu Centura Timișoarei, pentru a îmbunătăți accesul înspre și dinspre VTM (Varianta Timișoara), cât și pentru menținerea curățeniei pe drumul național.”, a anunțat primăria Ghiroda după ce DRDP Timișoara și-a anunțat intenția de a închide drumul, de joi.

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Lefties, brandul de modă pentru familie la prețuri accesibile al Grupului Inditex, deschide joi, 10 octombrie, cel mai nou concept de Digital Store în Iulius Town

Joi, 10 octombrie, magazinul Lefties își va deschide oficial porțile în Iulius Town Timișoara. Brandul…

2 ore ago

Prostie dusă la maxim: fără permis şi beat a fugit de poliţişti şi a ajuns în… Cerna!

Azi-noapte, la ora 04.30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist de la Poliția Stațiunii Băile…

6 ore ago

Încă o recunoaştere de peste hotare pentru calitatea profesorilor de la UPT. Invitaţi ca lectori la o prestigioasă şcoală internaţională

Valoarea unei instituții de învățământ se vede şi în calitatea profesorilor ce predau într-o şcoală,…

7 ore ago

Cea mai frumoasă surpriză din Gara de Nord! „Ceferist” de mic

Cu atât mai rar, cu atât mai neaşteptat şi frumos. Un apel la 112 a…

7 ore ago

Dominic Fritz, dezamăgit de oportunismul lui Alin Nica de a-l sprijini pe Mircea Geoană la prezidenţiale

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, preşedinte al USR Timiş, se declară trist şi dezamăgit de opţiunea…

9 ore ago

Reciclează şi câştigă! Campanie ADID de colectare DEEE în județul Timiș

În perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2024, ADID Timiș în parteneriat cu Organizația care Implementează…

10 ore ago