Categories: Unde mergem

Opt ore maraton de shopping şi distracţie

„Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!”  – iată recomandarea pe care Iulius Mall o face sâmbătă, 13 noiembrie 2010, tuturor bănăţenilor, pe care îi invită la tradiţionalul eveniment „Veniţi la miezul nopţii!”. Tema din acest an este „E-Night”, o noapte adresată pasionaţilor de Internet şi de shopping! Iulius Mall le-a pregătit clienţilor o nouă generaţie de promoţii, cu reduceri de până la 80%. Premiile se oferă din oră în oră, multe fiind doar la un click distanţă.

La ora 18 se va da startul „celor mai mici preţuri” la magazinele din Iulius Mall! Până la ora 2, clienţii vor avea parte de jocuri de lumini şi lasere, prezentări  de haine futuriste şi gadget-uri şi jocuri video interactive. Cei dependenţi de shopping vor participa la o petrecere specială, cu muzică electronică oferită de Şuie Paparude, DJ Elless şi DJ Ax-L. Atmosfera va deveni cu adevărat incendiară o dată ce Sonique va urca pe scenă.

Fanii Iulius Mall sunt invitaţi să participe la concursul I’m Conquiztador, să testeze jocurile de la insula Video Games Land sau să facă fotografii la Farmville. Fotografiile vor putea fi descărcate pe pagina de Facebook Iulius Mall Timişoara. Daniel Buzdugan va fi moderatorul evenimentului şi va acorda o mulţime de cadouri. Toţi cei care vin la Iulius Mall, între orele 18 şi 2, primesc brăţări multicolore luminoase. Cei care s-au conectat la megapromoţii şi au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 lei primesc pe loc băuturi răcoritoare şi pot participa la tombola nopţii. Marile premii ale fiecărei ore de shopping în Iulius Mall sunt netbook-uri şi cartele Internet. În plus, primii clienţi care achiziţionează produse de peste 300 lei primesc cecuri pentru cumpărături în valoare de 50, 100 şi 200 lei.

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

15 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

15 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

17 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

17 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

18 ore ago