Unde mergem articole

Produse naturale și terapeuți holistici la un târg la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Produse naturale și terapeuți holistici la un târg la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

La Timișoara va avea loc un târg cu produse naturale, bio, ecologice, la Muzeul Satului Bănățean, loc unde se vor aduna și renumiți traineri și terapeuți holistici. Târgul va avea loc în 9 septembrie, între orele 10 și 21, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

O nouă ediție a Târgului de Antichități la Iulius Mall

În acest final de săptămână, clienţii Iulius Mall care apreciază obiectele cu patina timpului sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi. Bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, obiecte vintage de decor, numismatică, discuri din vinil, aparate foto vechi, icoane, antichităţi mici şi multe altele vor încânta privirile publicului.

Bega Bulevard se apropie de start. Trei zile de concerte, curse pe apă, ateliere, spectacole pentru copii. Programul complet

Tradiționalul și îndrăgitul festival Bega Bulevard, ajuns la cea de-a XI-a ediție, se va desfășura în perioada 7-9 septembrie. Concertele vor avea loc în primele două zile, pentru ca principala atracție a festivalului, cursa rățuștelor, să fie organizată în ultima zi. Organizatorii au anunțat programul complet al celor trei zile de distracție.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com