O reţetă simplă, pe care o puteţi prepara în ceva mai mult de un ceas. Pentru patru porţii aveţi nevoie de o cană de orez, 400 g de ciuperci şi o ceapă mai mare. Pătrunjelul verde, mărarul, sarea şi piperul se pun după gust. Orezul se pune într-o cratiţă, în apă cât să-l acopere două degete. Se lasă la fiert jumătate de oră, se adaugă concentrat de legume şi se amestecă, din când în când, în cratiţă, să nu se prindă. După ce a scăzut apa, se pune un pic de ulei şi, dacă vreţi, nişte mărar. Amestecaţi uşor compoziţia.
Ceapa se taie mărunt şi se pune într-o tigaie. Se adaugă ciupercile şi se lasă la înăbuşit. Nu uitaţi să amestecaţi din când în când, cu o lingură de lemn, ca să nu se lipească de vas. Dacă amestecul vi se pare prea uscat, turnaţi un pic de apă. Potriviţi de sare şi de piper şi, când e gata, luaţi vasul de pe foc. Puneţi pătrunjel tocat mărunt. La masă, serviţi orezul şi ciupercile pe aceeaşi farfurie, dar fără să le amestecaţi.
Dincolo de activitatea didactică și de cercetare, spiritul Politehnicii se regăsește și în solidaritate, implicare…
Municipalitatea timișoreană vrea să demareze discuțiile pentru preluarea unei noi clădiri în zona Iosefin, pe…
Oamenii municipalității timișorene s-au mișcat rapid și în locul terasei unui restaurant cunoscut din oraș,…
Pe fondul măsurilor de austeritate impuse de Guvernul Bolojan, site-ul Economedia.ro a făcut o analiză…
Temperaturile se vor situa sub cele specifice, până aproape de sfârşitul lunii ianuarie, anunţă vineri…
Ca oricare alt funcționar public, și directorul PLM Chiș Culiță este protejat de legea românească…