O reţetă simplă, pe care o puteţi prepara în ceva mai mult de un ceas. Pentru patru porţii aveţi nevoie de o cană de orez, 400 g de ciuperci şi o ceapă mai mare. Pătrunjelul verde, mărarul, sarea şi piperul se pun după gust. Orezul se pune într-o cratiţă, în apă cât să-l acopere două degete. Se lasă la fiert jumătate de oră, se adaugă concentrat de legume şi se amestecă, din când în când, în cratiţă, să nu se prindă. După ce a scăzut apa, se pune un pic de ulei şi, dacă vreţi, nişte mărar. Amestecaţi uşor compoziţia.
Ceapa se taie mărunt şi se pune într-o tigaie. Se adaugă ciupercile şi se lasă la înăbuşit. Nu uitaţi să amestecaţi din când în când, cu o lingură de lemn, ca să nu se lipească de vas. Dacă amestecul vi se pare prea uscat, turnaţi un pic de apă. Potriviţi de sare şi de piper şi, când e gata, luaţi vasul de pe foc. Puneţi pătrunjel tocat mărunt. La masă, serviţi orezul şi ciupercile pe aceeaşi farfurie, dar fără să le amestecaţi.
O victorie pentru oaspeţi şi două pentru gazde, în cele trei meciuri de sâmbătă ale…
Chiar dacă o bună parte dintre deranjamentele apărute la rețelele de alimentare cu energie electrică…
Se strâng rezultatele negative. Mai ales pe teren propriu. CSC Dumbrăviţa se află la al…
Teatrul Național din Timișoara organizează în perioada 4-10, respectiv 19-20 decembrie 2024, o nouă ediție…
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță că înainte de finalul anului în curs se va finaliza…
Pe data de 21 noiembrie a avut loc Gala Performeri din Sănătate, ediția 2024, desfășurată…