Reţeta de weekend articole

Festivalul Vinului

De vineri până duminică, la Timişoara avem o nouă ediţie a Festivalului Vinului

De vineri până duminică, la Timişoara avem o nouă ediţie a Festivalului Vinului

Una dintre cele mai îndrăgite şi aşteptate momente de distracţiei din toamna timişoreană, Festivalul Vinului, are în acest sfrşit de săptămână o nouă ediţie. În Piaţa Victoriei, de vineri până duminică, opt crame îşi aşteaptă vizitatorii. Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură – Biroul Organizare Evenimente, derulează în perioada 25 – 27 octombrie 2019 cea

Salonul Internaţional de Caricatură Timişoara, inaugurat cu o salvă de tun şi desene live/FOTO

Vineri seara, la Timişoara a fost deschisă cea de a şaptea ediţie a Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice. Evenimentul a beneficiat de o inaugurare de gală, cu o salvă de tun trasă de Regimentul de Gardă. Timp de trei zile, în perioada 18 – 20 octombrie, la Bastionul Theresia peste

Ziua Armatei României se sărbătorește şi la Iulius Town Timișoara

Ziua Armatei României va fi marcată sâmbătă, 19 octombrie, la Iulius Town, cu un eveniment special. În intervalul orar 10 – 20, timișorenii sunt invitați să ia parte la o serie de activități special dedicate acestei sărbători. Militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” vor fi prezenți în parcul Iulius Gardens din Iulius Town, curioșii putând

Bunătăţile culinare ale naţionalităţilor din Banat, dar şi un concert special, ingredientele Festivalului Minorităţilor Etnice din Timişoara

În această duminică, timişorenii pot vizita Festivalul Minorităţilor Etnice din Timişoara, care se va derula în Piaţa Victoriei. Toate bunătăţile culinare ale fiecărei naţionalităţi din zonp vor fi accesibile pentru degustare, iar evenimentul se va încheia cu un concert al celor de la Mahala Rai Banda. Cu siguranţă, zona gastronomică va constitui un punct de

Program plin, la Iulius Town, în acest sfârşit de săptămână

În acest sfârșit de săptămână, Iulius Town Timișoara este gazda unor ateliere de creație dedicate prichindeilor și a două târguri tematice, unul de bijuterii și accesorii fashion, iar celălalt, de produse naturale și handmade. Sâmbătă, între orele 16.00 – 19.00, și duminică, 22 septembrie, între orele 11.00 și 14.00, copiii au ocazia să își dezvolte

aquatim

Fara apa rece in Timisoara si Boldur

Aquatim anunță că luni, 11 aprilie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Calea Bogdăneștilor (între Bd. Cetății și str. D. I. Mendeleev), str. D. I. Mendeleev, str. Suceava, str. Dinu Lipatti și str. J.S. Bach. Se va lucra la intersecțiile dintre Bd. Cetății și Calea Bogdăneștilor și Calea Bogdăneștilor

Reteta munteneasca: Praznicul porcului / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă originară din Muntenia.

Reteta munteneasca: Rosii umplute cu carne de pasare / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă originară din Muntenia.

Reteta din Oltenia: Placinta cu praz / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de plăcintă oltenească, evident cu… praz.

Reteta din Oltenia: Polonice oltenesti / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de… polonice oltenești.

Reteta olteneasca: Mancare de limba cu praz si masline / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de mâncare de limbă cu praz și măsline.

Reteta din Oltenia: Sarmale în dovleac / FOTO+VIDEO

Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de sarmale în… dovleac, originară din Oltenia

Tochitura cu mamaliguta

Delicioasă şi uşor de preparat, tochitura cu mămăliguţă servită oaspeţilor pe care îi aveţi la prânz le va aduce aminte acestora de vremurile petrecute la ţară şi de mâncărurile pregătite de bunici. Bogdan Solmosan vă arată cum să faceţi pentru a avea pe masă cea mai gustoasă şi aspectuoasă tochitură.

Paste cu legume

O reţetă foarte uşor de făcut, care nu vă ţine în bucătărie mai mult de un sfert de oră. Pentru patru porţii delicioase nu aveţi nevoie decât de 400 g paste, trei roşii, doi ardei, din care unul poate fi iute, şi câţiva căţei de usturoi.

Top