Categories: Unde mergem

Poftiţi la circul acvatic!

Un hipopotam pitic, o fântână arteziană mobilă imensă, rechini, pinguini şi foci – acesta este „arsenalul” circului italian care s-a mutat, temporar, în parcarea mall-ului timişorean. Copiii vor fi încântaţi de povestea care li se va înfăţişa înaintea ochilor, parcursul a două ore.

Circul „Aquatico Bellucci” este pentru al doilea an la Timişoara, spre încântarea prichindeilor, care au astfel ocazia să vadă un spectacol neobişnuit şi o poveste captivantă. Povestea „Piraţilor în căutarea fericirii fără de sfârşit”, îmbarcaţi pe nava Thalita, îi ţine pe cei mici cu sufletul la gură, timp de două ore, cât durează fiecare reprezentanţie. „Suntem a treia oară în România şi a doua oară la Timişoara, locul unde se şi încheie turneul din acest an. Spectacolul durează două ore, iar copiii vor avea multe de văzut”, spune Mihai Ghinea, reprezentantul circului „Aquatico Bellucci”.

Spectacolul are două părţi, prima cu jonglerii, comedianţi şi cea mai mare fântână arteziană mobilă din Europa, iar cea de-a doua, cu animale acvatice. Sunt pinguini, este foca Leo, dresată în totalitate, dar şi un acvariu uriaş, plin cu rechini. Artiştii circului sunt absolvenţi ai Academiei de Circ din Verona. Cu toţi execută acrobaţii complicate, dar introduc în scenă, pe de altă parte, cele 50 de animale ale circului, aparţinând unui număr de 14 specii. Spectatorii, cel mult 500 la fiecare reprezentanţie, pot vedea peşti piranha, rechini cu aripi albe şi negre, pinguini, pelicani, crocodili, şerpi, ţestoase uriaşe şi pe Emilio, hipopotamul pigmeu. Preţul biletelor este de 30 de lei pentru adulţi, respectiv 25 de lei pentru cei mici.

Share
Published by
Alecsandra Stanici
Tags: circ

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

2 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

8 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

9 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago