Categories: Politicieni

Sunaţi-vă parlamentarul, dar nu pe mine!

Deputatul PNL de Timiş, Horia Cristian, a îndemnat lumea să stea mai mult pe capul parlamentarilor. “Consider că o scrisoare sau un telefon de la cetăţeni adresate aleşilor lor sunt mai eficiente decât orice adunare de protest. Mitingurile pot să fie impresionante, dar ele nu aduc voturi în parlament”, a glăsuit Cristian.

Fiindcă nu ştiam ce va face cu scrisorile, existând şi riscul ca şeful PD-L-ist al Poştei, Nelu Balaş, să cenzureze “avalanşa” de scrisori spre Cristian, am îndrăznit să-i dăm un telefon. Prima etapă: am căutăm numărul de “mobil” al alesului liberal. Pe site-ul Camerei Deputaţilor nu am găsit decât trei adrese de e-mail. Pe www.alesiivoteaza.ro, un portal specializat în activitatea parlamentarilor, din nou, nicio informaţie despre cum l-am putea contacta pe deputat. Nici măcar persoana de contact, şeful de cabinet etc., aşa cum au procedat ceilalţi aleşi. În fine, de pe site-ul PNL Timiş am ajuns, în sfârşit, pe o pagină personală a deputatului, unde era afişate nu unul, ci trei numere de telefon! Unul e închis, la două nu răspunde nimeni. Am încercat de mai multe ori, dar fără succes. Păcat. Am ratat astfel marea ocazie să intru în contact direct cu “parlamentarul meu”. O să-l mai sun, totuşi. Oricum, încercaţi şi dvs: 0733-558435, 0256-293891, 021-4141070. Comunicaţi cu el dacă îl prindeţi, fiindcă aşa a cerut. Sau când s-a referit la sunatul parlamentarilor, nu s-a referit la propria persoană. Prin anii ‘90 se vorbea foarte mult de reformarea întreprinderilor. Toţi românii erau de acord cu această reformare în general, numai să nu atingă propria instituţie sau întreprindere. Aşa e şi cu dl deputat Cristian: sunaţi-vă parlamentarii, dar încercaţi să nu mă deranjaţi pe mine!

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

28 de minute ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

32 de minute ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

2 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

3 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

4 ore ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

4 ore ago