Categories: Unde mergem

Distracţie pe tobogan

E iarnă, e tot mai frig, dar, dacă vreţi să vă distraţi şi să vă amintiţi de vremurile mai călduroase, puteţi alege, la acest sfârşit de săptămână, Parcul Acvatic Mediteranean Aquaticum din Debrecen. Aici va avea loc un concurs pe toboganele de apă.

Parcul Acvatic Mediteranean Aquaticum din Debrecen organizează, la acest sfârşit de săptămână, cea de-a treia etapă a campionatului de întrecere pe tobogane. Întrecerea, care va avea loc sâmbătă, se va desfăşura pe toboganele uriaşe galben şi portocaliu. Vor fi şase categorii la care se pot înscrie amatorii de senzaţii tari în apă, adulţi, copii sau familii. Premiile sunt tentante şi, în plus, la finalul zilei, toată lumea se va distra la baia nocturnă anunţată de organizatori. În pauzele concursului, atât concurenţii, cât şi ceilalţi turişti vor fi  întreţinuţi de programe muzicale, iar copiii se vor putea întâlni cu mascota Aquaticum Bubu şi chiar cu Moş Nicolae. Cei care nu vor să participe la concursul de alunecare pe tobogane, dar vor să petreacă o zi plăcută la parcul acvatic din Debrecen pot alege aşa-numitele sesiuni de saună: cu nectar de vitamine, cu muşeţel sau, pentru curajoşi, cu gheaţă. Cei care vor să ia parte la concurs se pot înscrie pe Internet, http://www.aquaticum.hu/csuzdabajnoksag, sau personal, sâmbătă dimineaţă.

Share
Published by
Dana Popa
Tags: debrecen

Recent Posts

SCM Poli, deplasare lungă și dificilă la Vaslui

SCM Politehnica Timișoara începe cea de-a doua jumătate a turului din Liga Zimbrilor cu o…

13 ore ago

Zilele Carierei de la UPT au început cu mult entuziam și interes/FOTO

Un eveniment mult așteptat de tineri a început în forță. Cantina Universității Politehnica Timișoara s-a…

16 ore ago

CSU Poli, implicată în promovarea sportului în școli. S-a încheiat faza județeană a campionatului interșcolar de baschet

Echipele a cinci licee din Timișoara au luat parte la faza județeană a competiției de…

18 ore ago

Concurs inedit la Muzeul Banatului. Tortul Doboș bate ciocolata Dubai!

O tradiție culinară veche de 140 de ani a învins, într-un sondaj inedit, realizat de…

18 ore ago

Aproape 1500 de mașini ridicate, deoarece „bizonii” au blocat circulația

Atenție unde staționați cu autovehiculele! 1458 de mașini ridicate de polițiștii locali din zona pietonală,…

19 ore ago