Categories: Sport

Doua victorii pentru BC Timisoara

„Leii din Banat” au încheiat cantonamentul de iarnă la fel cum l-au şi început, cu o victorie. După ce au învins lejer formaţia Factum Sport Debrecen, timişorenii s-au impus şi în cel de-al doilea amical, disputat în compania formaţiei CSM Oradea.

Cu un lot asemănător celui din campionatul trecut, cu Rade Dzambic întors la gruparea de pe Bega, BC Timişoara revine pe făgaşul bun. Cel puţin aşa o arată în cele două partide amicale susţinute în această pauză competiţională. Sâmbătă seara, „Leii din Banat” au bifat a doua reuşită, pe terenul celor de la CSM Oradea. Timişorenii s-au impus în oraşul de pe Crişul Repede cu 91 la 85. Omul meciului a fost Milos Pesic, cu 24 de puncte marcate. Reuşita din stagiul de pregătire îi dă speranţe tehnicianului Dragan Petricevic, mai ales că, în penultima etapă disputată anul trecut în campionat, orădenii s-au impus pe propriul teren, cu 71 la 65. Succesului de la Oradea i se alătură şi victoria de miercuri, cu Factum Sport Debrecen, meci susţinut în ţara vecină, unde baschetbaliştii timişoreni au efectuat stagiul de pregătire dinaintea reluării campionatului. Atunci, „Leii din Banat” s-au impus cu 86 la 59 în meciul disputat cu penultima clasată în Divizia A a campionatului Ungariei.
Elevii lui Dragan Petricevic reiau campionatul în 15 ianuarie, când vor juca pe teren propriu în faţa lui BC Mureş Târgu Mureş. La echipa ardeleană evoluează acum Nicholas Covington, fostul jucător al Timişoarei, care va sosi luni la gruparea din Târgu Mureş. Cu BC Târgu Mureş a semnat şi Andrei Căpuşanu, component al echipei naţionale de care a fost interesată şi conducerea de pe Bega.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Tragedie în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de 44 de ani a murit într-un incendiu

În această noapte, în jurul orei 01:50, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada…

O oră ago

Liga 3. Ghiroda pierde două puncte mari acasă, Politehnica se impune în sfârşit cu Buziaşul

Înainte de Paștele ortodox, în Liga 3 s-a jucat doar vineri, 3 mai 2024, partidele…

2 ore ago

Victorie cu clasă a SCM Timişoara în meciul pentru locul 13

Echipa de baschet a Timişoarei s-a descurcat de minune în primul joc al seriei cu…

2 ore ago

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

Sunt prognozate ploi de Paşte în jumătatea vestică a țării, în timp ce în rest…

3 ore ago

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

18 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

22 de ore ago