Categories: Sport

Ghinion cu duiumul pentru CSM Lugoj

9. CSM Lugoj 17 8 3 6 47 – 28 27 +3

Ghinionul a fost la el acasă la CSM Lugoj, în turul de campionat al Ligii a IV-a. „Nu ştiu vreun joc în care să ne fi dominat vreo echipă din serie. Am avut mereu ghinion să primim goluri în urma unor execuţii norocoase ale jucătorilor din echipele adverse. Cu Poli 2002 Timişoara am condus cu 3-1 până în prelungiri, dar am avut neşansa să primim două goluri stupide într-un singur minut. A mai fost jocul cu Pobeda Dudeştii Vechi în care, conform statisticilor, am avut 53 de finalizări, dar am pierdut cu 2-0”, spune dezamăgit Arpad Laczko, antrenorul-jucător al celor de la CSM Lugoj. Tehnicianul lugojean recunoaşte însă că cele mai multe goluri au fost primate din cauza unei defensive visătoare, care, cu excepţia primelor trei etape, a resimţit din plin lipsa unui fundaş central valoros. „Defensiva a funcţionat bine în primele etape ale turului, când în centru evolua Barboni, un fundaş cu experienţă. După plecarea lui în Germania, am suferit foarte mult. Echipa juca bine, domina jocurile, dar primea aiurea goluri. Situaţia a fost remediată odată cu transferul portarului Sorin Micşa”, spune antrenorul de la CSM Lugoj. Lucian Stoica poate fi considerat cel mai valoros fotbalist din lotul pregătit de Laczko, după ce a reuşit să înscrie de 17 ori. Plosacaru, Rotaru sau Ripan sunt, alături de Laczko, cei mai experimentaţi jucători din lotul formaţiei care încheie plutonul primei jumătăţi din clasamentul Ligii a IV-a Timiş. „Poate că în retur voi intra mai rar pe terenul de joc. Nu pentru că nu aş face faţă din punct de vedere fizic, ci pentru că de pe marginea terenului văd mult mai bine ce modificări trebuie să fac la echipă în timpul jocului. Voi intra pe teren doar atunci când acest lucru o va impune”, încheie fostul jucător de la Gloria Reşiţa, Extensiv Craiova, Gaz Metan Mediaş sau FC Bihor.
Lotul lui CSM Lugoj s-a reunit la începutul acestei săptămâni. Deocamdată nu se pot face referinţe legate de nume noi în echipă, dar nici de jucători importanţi plecaţi în altă parte. Alături de jucătorii cu experienţă, Laczko va lucra cu fotbalişti tineri, crescuţi la echipele din Lugoj, în special la CSŞ Lugoj. Echipa nu va efectua niciun cantonament, antrenorul de la CSM preferând să programeze mai multe antrenamente la Lugoj, dar şi jocuri amicale cu echipe din campionatul judeţean, Liga a IV-a sau Liga a III-a.
În ancheta demarată de www.debanat.ro pentru desemnarea celor mai valoroşi fotbalişti din Liga a IV-a Timiş, antrenorul de la CSM Lugoj a făcut următorul clasament: 1. Briciu (Pobeda Dudeştii Vechi); 2. Papp (CF „Marcel Băban” Jimbolia); 3. Jilcu (Spartak Gottlob); 4. Costescu (Vulturii Pădureni); 5. A. Ilie (FC Chişoda).

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

4 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

4 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

4 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

7 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

7 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

7 ore ago