Categories: Sport

Cinci antrenori au fost inlocuiti in Liga a IV-a Timis

Viaţa de antrenor de fotbal e grea, indiferent de nivelul la care această meserie este practicată. Nu contează eşalonul, tehnicienii sunt primii puşi pe lista disponibilizărilor. Iarna aceasta, în Liga a IV-a Timiş au fost disponibilizaţi cinci antrenori.

Cea mai mare surpriză este despărţirea dintre Flacăra Făget şi Oli Trandu, antrenorul care a dus formaţia timişeană taman pe primul loc al seriei, fără să piardă nici măcar un joc în turul campionatului. În locul lui a fost preferat Adrian Săvoiu, debarcat şi el de Millenium Giarmata în urmă cu două luni. Adrian Stoicov a părăsit-o pe Poli 2002 Timişoara, pentru a antrena, în Liga a III-a, sora mai mare a echipei din Liga a IV-a, Poli II Timişoara, de unde a fost înlăturat Cosmin Petruescu. De Poli 2002 Timişoara se va ocupa Cristi Contescu, a cărui generaţie de juniori născuţi în anul 1993 va trebui să ducă greul jocurilor. Tavi Popescu nu mai antrenează în Liga a IV-a la CF „Marcel Băban” Jimbolia, în locul lui fiind instalat Dan Mănăilă, un antrenor cu experienţă mai mare. Totuşi, fostul mijlocaş polist nu a fost disponibilizat de tot, urmând să se ocupe de o generaţie de juniori în cadrul clubului din Jimbolia. Ovidiu Panaitescu nu s-a acomodat deloc cu funcţia de antrenor la Auto Timişoara, fiind înlocuit de Butnăraşu. În fine, dacă liderul şi-a schimbat antrenorul, era normal ca şi „lanterna roşie” să treacă la treabă şi să-şi caute un antrenor care să o scoată din mocirla clasamentului. Inimosul primar (preşedinte, jucător, antrenor) Cosmin Sântean din Teremia Mare l-a instalat antrenor principal pe Manu Foale, care îl înlocuieşte pe mult mai tânărul Flavius Tulcan. Cum până la reluarea campionatului va mai trece ceva timp, ne putem aştepta şi la alte surprize pe băncile tehnice ale echipelor din Liga a IV-a Timiş.

Share
Published by
Cosmin Bradu
Tags: liga a IV-a

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

3 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

3 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

10 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

10 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

10 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

13 ore ago