Categories: OpiniiZâmbete amare

„Che Guevara” Victoras are un set clar de valori: curve da, in Playboy ba

Mare gâlceavă mare la vârful PSD, după ce timişoreanca social-democrată Roxana Golban a pozat pentru revista Playboy. Facem aici abstracţie de faptul că pictorialul a fost făcut înainte ca tânăra să intre în partid. „Che Guevara” fără plete şi barbă, aka Victoraş Ponta, s-a oripilat îngrozitor şi a tunat împotriva tinerei. Pudibondul Ponta n-a uitat nici acum s-o dea şmechereşte către PD-L, fapt ce devine obsesiv deja. Nu mai spunem aici că glumiţele sale sunt pe zi ce trece tot mai răsuflate şi cu iz de autobază, că de umor nu poate fi vorba. „Nu citesc Playboy. Mă gândesc să o trimitem la PD-L, că ăia chiar o să o promoveze”, a declarat Ponta.

 

Oare să nu fi citit Ponta numărul din septembrie 2009, când, în plină campanie electorală pentru prezidenţiale, candidatul PSD Mircea Geoană a dat un interviu în revista cu iepuraşi? Nu de alta, dar Ponta era purtătorul de cuvânt al lui Geoană. Asta înseamnă să nu-şi făcut treaba atunci. Sau, mă rog, să mintă acum. Tertium non datur. Să nu fi citit nici apariţiile în aceeaşi revistă ale celuilalt „cheguevarian” al PSD, Radu Mazăre, o prezenţă obişnuită în astfel de reviste? „Noi suntem mai socialişti, aşa, şi nu apreciem frumosul aşa cum o fac cei de la PD-L. În PSD nu are viitor această Roxana Golban, dar o trimitem bucuroşi la PD-L, unde cu siguranţă va fi cu mult mai apreciată”, a mai comentat Ponta.

 

Aici, în mod cert, are mare dreptate. Frumosul în PSD nu este reprezentat de un pictorial, fie el şi nud, al unei balerine, studentă la Ştiinţe Economice. Nu, frumosul în PSD îl aduc prostituatele colegilor de partid şi de generaţie ai lui Ponta, Bănicioiu şi Negoiţă. Ele sunt apreciate în PSD. Acolo rafinament, acolo social-democraţie adevărată! La orizontal sau nu! Timişoreanca nu are viitor în PSD, dar curvele da. Negoiţă şi Bănicioiu, potrivit presei, chiar şi-au dus piţipoancele, la acea vreme, prin parlament, unde se dădeau cocoşi cu ele. În plin scandal sexual în care au fost implicaţi cei doi, Victoraş a fost mucles. Acum, pentru un pictorial, s-a umflat rânza în el şi a făcut gâlceavă.

Share
Published by
Ino Ardelean
Tags: victor ponta

Recent Posts

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

58 de minute ago

DRDP Timișoara continuă cu amplasarea de parapet median pe Centura Timișoarei

Începând de joi, 9 mai, Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara va relua operațiunea de…

O oră ago

Echipa Facultății de Drept Timișoara a obținut Premiul pentru cele mai bune pledoarii scrise din concursul Moot Competition

Echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara a participat, la Praga, în…

2 ore ago

CJ Timiș pregătește modificarea tarifelor de închiriere la Bastionul Theresia și la Palatul Administrativ

Consiliul Județean Timiș a inițiat procesul de transparență decizională asupra proiectului de hotărâre pentru completarea…

2 ore ago

Primăria caută parteneri și membri pentru comisia de Buget Participativ

Odată lansată ediția din acest an a Bugetului Participativ la Timișoara, primăria lansează apelurile pentru…

2 ore ago

La Timișoara va avea loc, timp de două zile, un important Forum de Afaceri, în organizarea CCIAT

Timp de două zile, în 9 și 10 mai, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură…

2 ore ago