Categories: Sport

Real Dragsina a primit o caruta de goluri in tur

16. Real Dragşina 17 3 1 12 17 – 64 10 -14

Realul de Dragşina a avut un tur extrem de slab în Liga a IV-a Timiş. Cu o medie de peste trei goluri primite în fiecare joc şi cu doar un gol marcat în fiecare etapă, echipa ocupă doar locul 16 în clasament.

Primele zece runde au reprezentat un adevărat coşmar pentru formaţia timişeană, deoarece jucătorii Realului nu au acumulat în clasament niciun punct. Zestrea de zece puncte a fost adunată după numirea lui Gheorghe Ilici pe banca tehnică. „A fost un adevărat dezastru la echipă în momentul în care am fost numit antrenor, dar, treptat, jucătorii au demonstrat că sunt de un nivel mediocru, nu foarte bun, dar care ne-ar permite să sperăm la supravieţuire. Când am preluat Realul, nu avea niciun punct după zece etape. Până la urmă am agonisit zece puncte, care cred că puteau să fie şi mai multe dacă jucătorii nu îşi treceau în cont o serie de greşeli personale care ne-au costat câteva puncte în clasament”, ne-a declarat Gheorghe Ilici. Portarul a fost şi încă mai este marea problemă a Realului. „Până acum, în pregătiri am avut cinci portari, dar, din diferite motive, nu am oprit niciunul în lot. S-ar putea să începem returul cu aceiaşi portari, pentru că nu doresc să renunţ la jucătorii vechi în lot numai de dragul de a renunţa”, completează Ilici. Ritter, ultima dată la Informatica Timişoara, este cel mai important transfer pentru Real Dragşina, iar plecarea lui Vucovan va lăsa un mare gol în linia mediană.
În ancheta demarată de www.debanat.ro pentru desemnarea celor mai valoroşi fotbalişti din Liga a IV-a Timiş, antrenorul de la Real Dragşina a făcut următorul clasament: 1. Crişanov (FC Chişoda); 2. Coca (Flacăra Făget); 3. Puşcaşu (Timişul Şag); 4. Magdaş (Poli 2002 Timişoara); Roşu (CS Dumbrăviţa).

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

PSD Timiș acuză conducerea CJT de “manevre tehnice” pentru a pica proiectul de realocare a banilor pentru drumuri

Proiectul de hotărâre propus de consilierii PSD în Consiliul Județean, de realocare a banilor pentru…

3 ore ago

ADID Timiş face un apel la utilizatorii serviciului de salubrizare

În contextul întreruperii nejustificate a activității de către RETIM ECOLOGIC SERVICE SA-operatorul de colectare a…

3 ore ago

RETIM, sancţionată de Poliţia Locală cu amenzi totalizând 137.000 de lei

Dominic Fritz spune ca nu are la îndemână pârghii cu care să facă societatea Retim…

3 ore ago

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

6 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

8 ore ago