Ingrediente pentru zece porţii:
pulpă de vită – 1.300 g
cabanos – 300 g
costiţă afumată – 300 g
usturoi – 100 g
cimbru
vin roşu – 100 ml
ulei
pătrunjel)
bulion – 100 g
boia dulce
mămăligă – 1.000 g
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea de vită, cabanosul şi costiţa se călesc în puţin ulei. Se adaugă apoi usturoiul pisat, vinul şi bulionul. Se condimentează cu sare, boia, piper şi cimbru. Se introduce tava la cuptor, la foc mic, şi se lasă să fiarbă în suc propriu până scade. După ce s-a răcit, se presară verdeaţă.
Servire:
Preparatul se serveşte cu mămăliguţă şi vin roşu.
Sugestie:
Se pot forma ochiuri de mămăligă, în care se aşază tochitura, apoi se presară verdeaţă.
Sportiva timișoreană Narcisa Martin este, de astăzi, vicecampioana mondială la Culturism - Bikini Fitness Senioare…
Anul acesta, prin intermediul campaniei „Bradul Dorințelor”, angajații din clădirile de birouri United Business Center…
Lângă Podul Decebal, un loc fierbinte în Revoluția din 1989, au fost puse, miercuri, bazele…
Divizionara secundă CSC Dumbrăvița a ajuns la un acord de reziliere cu jucătorii Alexandru Martinov…
Universitatea Politehnica Timișoara a semnat, în 17 decembrie 2024, un nou contract de finanțare prin…
Timișorenii care vor să își spună părerea despre calitatea vieții pot completa acum sondajul sociologic,…