Categories: Timp liber

Ciclism extrem printre tancuri

Timişorenii se pot înscrie la Cupa Arsenal Park la ciclism. Evenimentul va aduna 200 de biciclişti din toată ţara, care vor concura pe un traseu neobișnuit: printre maşini de război, la Orăştie.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Gratzu şi Arsenal Park Transilvania, sub deja cunoscuta marcă “Verde pentru Biciclete”. Este cea de-a doua ediție a ineditei competiții de cross-country. Aceasta va avea loc în 26 iunie. Înscrierile se fac, gratuit, până în 24 iunie, ora 23, pe oricare dintre site-urile www.arsenalpark.ro, www.pedaleaza.ro, www.cupacetatilor.ro şi www.cs.gratzu.ro. În ziua concursului, taxa de participare este de 20 de lei. Concursul va avea loc la Arsenal Park, singura unitate militară de vacanţă din Europa, unde a fost amenajat un traseu de zece kilometri. Acesta va trebui parcurs de trei ori. Sâmbăta dinaintea concursului sunt programate antrenamente și o şedinţă cu sportivii şi arbitrii. Concursul propriu-zis va începe la ora 12, iar la final fiecare participant va primi un premiu, indiferent de locul ocupat. Locul I va primi un cec de 100 de euro, diplomă şi cupă, locul al doilea – un voucher de cazare la Arsenal Park de o noapte, pentru două persoane, în Cameră Ofiţer dublă, iar locul al treilea – un voucher de cumpărături de ciclism în valoare de 100 lei. “Traseul include traversări de drumuri forestiere, cursuri de apă, căţărări şi coborâri de viteză. Va fi asigurată asistenţă în punctele cheie, vor fi trei puncte de realimentare cu energizante şi apă, iar participanţii vor fi supravegheați de zece arbitri”, a explicat Graţian Bolog, organizator. (sursa foto: emulte.ro)

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

3 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

6 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

6 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

8 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

8 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

9 ore ago