Categories: Administratie

Dosarul River Deck, analizat la primarie

La Primăria Timişoara se decide, joi, dacă River Deck, clubul situat pe malul Begăi, va fi sau nu demolat. River Deck are un contract de închiriere până la sfârşitul anului cu Clubul Sportiv Şcolar 1. Terenul a trecut însă în domeniul public, iar municipalitatea vrea să încaseze o sumă corectă de la cei care administrează localul.

„Mâine (n.r. joi) vom discuta problema de la River Deck. Momentan, ei sunt acolo într-o completă ilegalitate. Vom vedea cum pot intra în legalitate. Terenul este al primăriei şi îi recomand directoarei de la CSŞ1, Tamara Savu, să înţeleagă că a trecut vremea când fiecare dispunea după bunul său plac”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu. Clubul River Deck a fost deschis, la limita legii, în 2006, în incinta bazei de kaiac a CSŞ1 Timişoara. Iniţial, era vorba despre o patiserie, care ar fi trebuie să funcţioneze pe un teren de aproximativ 500 de metri pătraţi. A fost doar un paravan pentru lansarea unuia dintre cele mai căutate cluburi din Timişoara. Acesta a fost închiriat până în 2010, contra sumei de 300 de euro pe lună. În 2011 chiria a crescut cu doar 100 de euro. Reprezentanţii Primăriei Timişoara au declarat iniţial că, dacă până pe 8 mai, clubul nu intră în legalitate, va fi emisă dispoziţia de demolare. Administratorul de la River Deck, Radu Hambaraş, şi directorul de la CSŞ 1 Timişoara, Tamara Savu, au ameninţat că vor intenta un proces Primăriei Timişoara pentru terenul pe care este situat clubul. „Este obligaţia mea să mă lupt pentru terenul de la baza de kaiac. Vom începe procesul şi cred că la finalul lui va ieşi adevărul la iveală. Nu este terenul primăriei. Clubul River Deck are contract cu noi şi nu văd cum i-ar putea dărâma cineva, dacă dăm în judecată municipalitatea”, a declarat Savu. (sursa foto: thankyou.ro)

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

17 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

17 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

17 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

19 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

19 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

20 de ore ago