Arhiva pentru eticheta: river deck

Terasa La Capite, inchisa cu repetitie! Si River Deck are lacat pe usa

Terasa La Capite, inchisa cu repetitie! Si River Deck are lacat pe usa

Încă o amendă pentru un club zgomotos din Parcul Justiției, iar alte cinci societăți comerciale au fost închise de primărie, în principiu pentru lipsa autorizației de funcționare, dar și pentru tulburarea liniștii publice. Printre acestea, și celebra terasă La Căpițe, închisă oricum deja de ANAF!

Concert pentru viata, la River Deck

Ion Constantin are 20 de ani și ar fi trebuit să aibă o viață fără griji. Soarta a decis însă altfel, astfel că tânărul se luptă acum să trăiască. Are de învins un dușman de temut: osteosarcomul femural. Singura șansă pentru ca Ion Constantin să poată duce o viață normală este o operație al cărei cost ajunge la 70.000 de euro.

Noul River Deck n-a „dansat” decat un weekend?!

Fără autorizație, dar cu tone de tupeu. Așa pot fi caracterizați proprietarii clubului River Deck, răsărit, din nou, pe malul Begăi, fără ca vreo autoritate locală să-și fi dat acordul. Au luat deja prima amendă și, până duminică, ar trebui să-și dărâme terasa. Probabil însă că ei vor urma aceiași pași ca și în cazul vechiului club, demolat astă iarnă.

River Deck a renascut, dar functioneaza tot ilegal!

River Deck, cel mai de fiţe club pe timp de vară din Timişoara, s-a redeschis, aproape în același loc din care a fost demolat cu buldozerul astă iarnă. Patronii lui dau din nou cu tifla legii. Ei testează acum gradul de toleranță al noilor edili, ridicându-și noua construcție tot fără niciun fel de autorizaţie din partea Primăriei Timişoara.

Impreuna, pentru Alex

Clubul River Deck a găzduit, joi seară, un eveniment special, organizat într-un scop cu adevărat nobil. Concertul „Stand Together” a reunit mai mulţi artişti timişoreni. Caylla, Malenna, Silviu Paşca, Muneer, Sign, Phaser, Anastasia şi Călin Lupu au cântat pentru Alex, un băieţel de patru ani bolnav de leucemie şi sindromul Down.

La River Deck se percepe taxa de smecher

Clubul de mega-fiţe, plin de scăfârlii rase şi implanturi mamare, pe numele lui River Deck, a ţinut aproape toată vara prima pagină a ziarelor. Ridicat fără autorizaţie de construcţie, clubul a intrat în conflict cu primăria după ce municipalitatea a preluat terenul pe care este amplasat de la Clubul Sportiv Şcolar.

Fely: „Intotdeauna am stiut ce vreau sa fac si cine vreau sa fiu”

La început a „pus” voci pentru spoturi publicitare, apoi a lucrat cu trupe mai mult sau mai puţin cunoscute. Din 2009 a început să lucreze cu George Hora, care i-a devenit manager. Primul ei single, o colaborare cu Puya, are peste şase milioane de vizualizări pe YouTube, iar concertele ei în cluburile timişorene, alături de Horea Crişovan şi Florin Cvaşa, sunt deja o atracţie majoră pentru public. La 25 de ani, posesoare a unei voci remarcabile, Fely Donose are toate şansele să devină o vedetă de primă mărime. Joi seară o puteţi asculta, din nou, la River Deck.

Top