Categories: SportUltima ora

Jucatorii de la Poli nu mai suporta limba ascutita a lui Iancu

Cu patru etape înainte de finalul campionatului, cei mai mulţi dintre jucătorii de la Poli Timişoara îşi manifestă nemulţumirea faţă de conducerea clubului. Într-un comunicat remis agenției Mediafax, alb-violeții fac referire la „atacurile, criticile şi minciunile şi uneori chiar jignirile” venite din partea conducerii.

Marian Iancu și-a atacat propriii jucători ori de câte ori echipa a dat semne de slăbiciune în campionat. Ultimul care a făcut cunoştinţă cu limba ascuţită a lui Iancu este Ianis Zicu, despre care a spus că are câteva kilograme în plus şi că nu mai joacă nimic din acest motiv. În urmă cu câteva zile, pe un post de televiziune din Bucureşti, realizatorul Horia Ivanovici a atacat mai mulţi jucători timişoreni. Despre Zicu a afirmat că este gras şi că mănâncă mai mult decât el (n.r. Horia Ivanovici are peste 100 de kilograme), Alexa a fost acuzat că stă în anturajul unor interlopi din Timişoara, iar despre brazilienii Helder şi Rocha a spus că sunt mari amatori de şpriţuri. Se pare că informaţiile respective au fost oferite chiar de Marian Iancu, finanțatorul timișorenilor fiind foarte apropiat de moderatorul bucureștean.
„Ştim că ne aflăm într-o conjunctură economică nefericită, înţelegem că sunt probleme peste tot, am avut răbdare chiar şi trei luni de întârziere salarială, situaţie în care ne aflăm şi acum. Cu toate astea, am pus obiectivele sportive pe primul loc, lucru care ni se pare normal. Nu am avut nicio obiecţie legată de un regulament de ordine interioară impus, nu discutat. Ceea ce nu vom înţelege şi nu vom înţelege niciodată sunt atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile care nu au nicio legătură cu fotbalul, indiferent de rezultatele avute. Nu s-a ţinut cont că avem familii, trăiri, sentimente, că suntem oameni. Noi, jucătorii, nu am periclitat obiectivele sportive prin adoptarea unor măsuri de pe poziţii de forţă chiar dacă de multe ori ne-am gândi la asta”, se precizează în comunicatul cu pricina.
„Cred că e vorba despre ceea ce s-a spus săptămâna trecută în presă despre anumiţi jucători. A fost o iniţiativă particulară a jucătorilor, n-a apărut nici măcar pe site-ul clubului. Nu este o acţiune a clubului. Ei nu pot să iasă public când vor şi cum. Nu am jignit niciodată pe niciunul dintre băieţi. Sunt întârzieri, dar nu cred că ei vor să intre în conflict cu clubul, nu asta e ţinta. Cel puţin asta vreau să cred. Sunt oameni şi au avut o reacţie în condiţiile în care clubul nu avut-o când au fost atacaţi. Iau partea bună din toate problemele astea, înseamnă că băieţii sunt uniţi dacă semnează toţi o astfel de scrisoare!”, a replicat Iancu la sport.ro.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

7 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

10 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

10 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

13 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

14 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

15 ore ago