Categories: Social

S-a rasturnat pe camp, cu politia dupa el

A băut bine, s-a urcat la volan, a fugit de Poliţie, însă s-a răsturnat cu maşina în câmp şi a ajuns în final la spital. Este isprava unui tânăr din Timişoara care, după ce a plecat cu câţiva prieteni de la plajă, de la Albina, a încercat să fugă de un echipaj al Poliţiei.

Oamenii legii au observat duminică, pe drumul care leagă Timişoara de Albina, o maşină care circula în zig-zag. Au încercat să-l oprească pe şofer, însă timişoreanul de 29 de ani de la volanul Daciei Logan a călcat acceleraţia şi a ignorat semnalele agentului. Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea maşinii. La scurt timp însă, automobilul a intrat în balans, iar şoferul Loganului a pierdut controlul. Mașina s-a oprit cu roţile în sus, în câmp.
Poliţistul care a încercat să-l oprească pe şofer, agentul Alin Maghiari de la Poliţia Moşniţa, spune că accidentul s-a produs la aproximativ o jumătate de kilometru de locul unde a încercat să oprească maşina. În urma coliziunii au fost rănite trei persoane – şoferul şi două femei care se aflau în maşină – una în vârstă de 25 de ani şi alta de 34 de ani. Victimele au fost preluate de ambulanţe. „Conducătorul auto aflat la volanul unei maşini Dacia Logan circula pe DJ 592 dinspre Albina spre Timişoara, a efectuat depăşirea mai multor autovehicule, fiind urmărit de un echipaj al Poliţiei. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat înafara drumului, pe sensul opus de mers. În autoturism se aflau trei persoane care au fost transportate la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru investigaţii medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg alcool pur în aerul expirat”, a declarat Cristian Ciama, din partea Poliţiei Rutiere Timiş. Tânărul de la volan se va alege acum cu dosar penal pentru vătărmare corporală, pentru că a condus băut, dar şi pentru că nu a oprit la semnalul agentului de poliţie.

Share
Published by
Oana Telescu
Tags: Timişoara

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

4 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

6 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago