Categories: Politica

Victimele guvernarii Boc se pot plange pe site-ul tinerilor liberali

Idee inedită a tinerilor liberali din Timiş care şi-au inaugurat în forţă, vineri, site-ul www.tnltm.ro. Ei au început o campanie adresată celor ce se consideră victime ale guverenării Băsescu – Boc.

Sub sloganul „Eşti victima guverenării Băsescu – Boc? Implică-te”, liberalii aşteaptă poveşti personale de la cei ce se consideră oropsiţi de actuala putere. “Campania noastră este o contabilizare a victimelor acestei guvernări incompetente şi abuzive, contabilizarea IMM-urilor desfiinţate, persoanele care şi-au pierdut locul de muncă, a celor care şi-au pus capăt zilelor, victime ale manifestaţilor. Aşteptăm feed-backuri din partea oamenilor ce se consideră victime ale acestei guvernări”, spune Liviu CoceAN, preşEdintele Tineterului Naţional Liberal Timiş. Campania are trei mari categorii care vor să demonstreze guvernarea falimentară a României. Liberalii au făcut un „top 10” industrii din punct de vedere al falimentului şi o retrospectivă în imagini a celor peste 700.000 de persoane disponibilizate din România. Există şi o categorie în care sunt prezentate, prin imagini şoc, cazurile extreme generate de actuala guvernare. Aici apare cazul Adrian Sobaru, cel care, la sfârşitul lui 2010, s-a aruncat de la balcon în plenul parlamentului, cazul învăţătoarei Cristina Anghel care a stat 70 de zile în greva foamei, dar şi situații ale unor oameni care au preferat să-şi ia viaţa decât să mai trăiască în mizerie. „Campania noastră se va materializa cu o serie de reuniuni și dezbateri publice în cadrul cărora asupra cazurilor publicate şi dezbatute să se pronunţe specialişti, sociologi şi politologi, să se formeze un grup de susţinere, din rândurile societăţii civile, şi să se contureze strategii pentru a le combate, de către politicieni”, a mai spus Cocean.

Share
Published by
Mihai Oancea
Tags: victime

Recent Posts

CFR Timişoara s-a umplut de penibil la Odorhei

Au tratat ultima deplasare a sezonului cum nu se poate mai rău. Prim-divizionara de futsal…

2 minute ago

Victorie pentru Lei într-o atmosferă de sărbătoare

Au câştigat la ultima apariţie şi au încheiat campionatul pe locul 13. Final de sezon…

13 minute ago

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

20 de ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

20 de ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

20 de ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

22 de ore ago