Cel mai probabil, în luna septembrie, deponeul de la Ghizela va avea un operator. Acesta va fi stabilit în urma unei licitaţii, care este posibilă după ce CJ Timiş a primit, în sfârşit, raportul cost-beneficiu al deponeului.
„După ce aprobăm studiul de fezabilitate cu indicatorii economici, dosarul poate pleca la Bruxelles. Avem şansa ca, în această lună, să se semneze finanţarea pentru deponeul de la Ghizela. În momentul în care avem operatorul, putem depozita la Ghizela deşeurile. Nu am pierdut timpul. Am demonstrat că, tehnic, am lucrat mai bine decât echipele de consultanţă ale ministerului”, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, social-democratul Adam Crăciunescu. Consiliul Judeţean Timiş a investit de unul singur în acest proiect. Banii europeni vor veni abia în următoarea perioadă. „Am achitat în jur de 14 milioane de euro, vom mai achita până la sfârşitul lunii probabil până la nivelul a 21 milioane de euro”, spune Constantim Osatficiuc, preşedintele CJ Timiş. Întregul proiect ale deponeului de la Ghizela depăşeşte 51 de milioane de euro.
În comuna Moşniţa Nouă vor fi ridicate cinci staţii pentru reîncărcarea autovehiculelor electrice, printr-o finanţare…
Sala Teatrului Național Timișoara a găzduit, marți seara, ediția a zecea a Galei Premiilor UVT.…
Finalizarea proiectului prin care Timișoara a primit 44 de autobuze electrice pentru transportul în comun…
Colaborare de succces. Parteneriatul dintre Universitatea Politehnica Timișoara și sediile Continental din Timișoara a fost…
Consilierii locali timișoreni au primit la vot, la ședința de plen extraordinară de marți un…
Începând de joi, de la ora 10, Expo Mobila Timișoara își deschide porțile atât pentru…