Categories: Poli TimisoaraSport

Memoria ii joacă feste bietului Meme Stoica

Meme Stoica, zis şi „Mimi” sau „Miţa biciclista”, are timp liber berechet şi, ca orice om cu mintea odihnită, se leagă de alţii. Mai grav este însă că Stoica, probabil din cauza stresului, dă dovadă că are mari probleme cu memoria, chiar dacă este unul dintre conducătorii tineri din Liga I.

Părerea lui despre publicul timişorean este diferită, la un interval de nici trei ani. Oficialul plătit de Gigi Becali pentru a reda Stelei strălucirea de odinioară a declarat recent că nu regretă ceeea ce i se întâmplă Politehnicii Timişoara. Gândurile exprimate cu voce tare de cel poreclit „Miţa biciclista” de selecţionerul Victor Piţurcă nu sunt deloc bune nici când vine vorba despre publicul timişorean. „Nu uitaţi că Timişoara avea stadionul plin doar atunci când juca cu Steaua. Iar despre mult-lăudatul lor fair-play, ei înjurau cel mai cu sârg Capitala. Dacă îmi pare rău de ce li se întâmplă? Ăsta e capitalismul, cine nu are bani nu rezistă, uitaţi-vă că li s-a întâmpla aşa ceva şi unor echipe mult mai mari, cum ar fi Fiorentina”, a spus Stoica. Aici vine însă confuzia celui mai conflictual angajat din fotbalul românesc, pentru că, în urmă cu aproximativ trei ani, la începutul lui septembrie 2008, Mimi Stoica, aşa cum îl alinta Marian Iancu, spunea că „orice fotbalist care ajunge să joace pe stadionul din Timişoara se simte jucător adevărat când vede acel public minunat”. „E regretabil că s-a întâmplat aşa ceva, dar deşi relaţiile mele cu Iancu sunt foarte bune în ultimul timp, trebuie să spun că din punctul meu de vedere a greşit. Mie nu mi se întâmpla aşa ceve, renunţam şi la culori, şi la palmares, la tot. Nu avea niciun sens să ducă această încăpăţânare până la extrem. Îmi pare sincer rău de ce i s-a întâmplat Timişoarei, orice fotbalist care ajunge să joace pe stadionul din Timişoara se simte jucător adevărat când vede acel public minunat”, declara oficialul bătăuş de suporteri în 4 septembrie 2008. (sursa foto: recursulgsp.ro)

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă

Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor…

O oră ago

Gabriela Szabo va fi ambasadoarea ediției din acest an a Liberty Marathon Timișoara

Atleta Gabriela Szabo, timp de zece ani cea mai bună atlteă a României, va fi…

2 ore ago

Noul subprefect de Timiș, Raul Ambruș, a depus jurământul/Foto

La doar câteva ore după ce a fost numit oficial în funcția de subprefect, Raul…

2 ore ago

Un „ŞI” care ar trebui să le dea multora bătăi de cap. Războiul lui Dominic Fritz cu baştanii

„Pot să te cumpăr şi pe tine!”, i-a strigat baştanul Puiu Stancu viceprimarului Ruben Laţcău,…

2 ore ago

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de…

3 ore ago

Cosmin Şandru: Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale

Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că, situându-se în primii trei contribuabili ai țării,…

3 ore ago