Categories: SportUltima ora

In strada, pentru Poli!

Suporterii lui Poli protestează, din nou, luni seară. Marşul organizat de Asociaţia Suporterilor Timişoreni „Druckeria” şi Peluza Sud începe la ora 18,30, în faţa stadionului „Dan Păltinişanu”. Punctul final este Piaţa Operei, unde va avea loc mitingul propriu-zis.

Este pentru a doua oară, într-o lună şi jumătate, când suporterii alb-violeţii protestează în centrul Timişoarei, împotriva deciziilor luate în ceea ce priveşte echipa lor de suflet. „Acum, când viitorul unui simbol al acestor locuri este pus în pericol, este momentul să arătăm (din nou) că Timişoara nu poate fi călcată în picioare. Este momentul să arătăm (din nou) că timişorenii şi bănăţenii ştiu să se ridice şi să se unească în faţa nedreptăţilor. Este momentul (din nou) să luptăm pentru Poli”, se precizează în comunicatul organizatorilor. Mitingul vine într-un moment foarte delicat pentru formaţia alb-violetă. În această săptămâna, la TAS se va judeca apelul înaintat de Poli împotriva deciziei de neacordare a licenţei, care a dus la excluderea din Liga I şi interzicerea participării în cupele europene, deşi echipa a terminat ultimul campionat pe locul al doilea. FRF a decis, la finele săptămânii trecute, să permită timişorenilor să evolueze în Liga a II-a. A fost încă un semn al debandadei şi ale relei voinţe care guvernează forul suprem fotbalistic românesc, acelaşi care anunţase, anterior, că singura şansă este Liga a III-a, pentru că Poli nu depusese dosar de licenţă. Comitetul Executiv al FRF a hotărât, de asemenea, ca propunerea lui Mircea Sandu de a-l declara pe Marian Iancu „persona non grata” să fie decisă în Adunarea Generală a FRF.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

2 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

2 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

3 ore ago

Presiune redusă la apă miercuri în Freidorf şi Dâmboviţa. La Liebling se ia apa câteva zile

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

4 ore ago

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii:…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

7 ore ago