Categories: SocialUltima ora

Trei femei injunghiate in strada la Timisoara!

Situație neobișnuită la Timișoara, unde trei femei au fost înjunghiate, marți, în plină stradă. Agresorul a fost prins de Poliţia Locală, o patrulă a acesteia auzind strigătele celei de-a treia victime.

Ruxandra Adam, de 23 ani, a fost înjunghiată marţi, la Timişoara, în zona UMT, perimetru frecventat de prostituate. În noaptea de duminică spre luni, o prostituată de 42 de ani a murit în Calea Șagului, înjunghiată de un necunoscut. Între cele două atacuri, desfăşurate în zone diametral opuse ale oraşului, dar în locuri frecventate de prostituate, par să fie multe asemănări. Cu toate acestea, polițiștii sunt fermi: nu există niciun fel de legătură între cazuri. “Fata nu apare în evidenţele noastre ca fiind prostituată. Locuia în zona UMT – Dorobanţi. Fata a povestit că cel ce a înjunghiat-o este iubitul unei foste prietene de a ei. A fost tăiată în zona buricului. Cunoaştem cine este infractorul şi este o chestiune de timp până îl vom prinde”, spune Andreea Cinteză, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Timiş. Viaţa femeii nu este în pericol. Ea fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara şi a dat detalii importante poliţiştilor despre atacator.
Irina Lungu, de 45 de ani, inginer la Apele Române, a fost înjunghiată tot marți, în zona Circumvalațiunii. Femeia a fost oprită pe stradă de un bărbat care a lovit-o cu un cuțit în zona lombară. Un vecin a sunat imediat la 112, victima fiind transportată de urgență la Spitalul Municipal. Femeia nu le-a putut da polițiștilor decât amănunte legate de hainele pe care le purta agresorul. Acesta era îmbrăcat cu pantaloni gri, bluză albastră și avea pe cap o șapcă neagră.
În același timp, ancheta în cazul prostituatei ucise în noaptea de duminică spre luni în Calea Şagului continuă. Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi şi au audiat trei martori, paznicul care a auzit scandal în miez de noapte şi cei doi bărbaţi care au găsit-o moartă pe femeie. “Aşteptăm şi rezultatele necropsiei. Avem mai multe piste şi nu excludem nicio ipoteză. Am interogat şi trei martori”, mai spune Cinteză.

UPDATE: Încă o femeie a fost înjunghiată, marţi după-amiază, în Timişoara. Incidentul a avut loc pe bulevardul Cetăţii şi a fost confirmat de cei de la Ambulanţă, care au acordat îngrijiri victimei.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

2 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

3 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

8 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

9 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

9 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

11 ore ago