Categories: SocialUltima ora

„Spintecatorul” din Timisoara, prins de Politia Locala

Ziua de marţi, 16 august, nu va fi uitată prea curând la Timişoara. Trei femei au fost înjunghiate în plină stradă. Bărbatul care le-a atacat a fost prins de un echipaj al Poliţiei Locale. El este recidivist şi le-a spus poliţiştilor că a înjunghiat femeile pentru că avea o decepţie în dragoste.

Un bărbat de 33 de ani, recidivist, condamnat pentru omor în trecut, a înjunghiat mai multe femei, marţi, în plină stradă la Timişoara. El a fost reţinut imediat după ce a atacat o femeie pe bdul Cetăţii. Strigătele femeii au fost auzite de un echipaj de Poliţie Locală care se afla în zonă în momentul incidentului. „În timp ce patrula pe bd. Cetăţii, un echipaj al Secţiei 2 de Poliţie Locală a auzit strigătele unei femei. Poliţiştii au intervenit pentru a-i acorda ajutor. Agenţii au observat un bărbat care avea un cuţit asupra lui şi care atacase o femeie. Agresorul a încercat să fugă de la locul faptei şi a fost urmărit de agenţi. El a fost imobilizat şi încătuşat. Asupra lui au fost găsite mănuşi de plastic şi un cuţit, pe care se presupune că le-a folosit şi la alte atacuri”, a declarat Georgina Velicu, de la Poliţia Locală. Aurel Mândrilă, bărbatul reţinut, are 33 de ani şi este din satul Lucşa de Jos, judeţul Mehedinţi. El a recunoscut că a mai înjunghiat şi alte femei. Bărbatul a fost predat Poliţiei Timiş. Mândrilă a fost eliberat recent din penitenciar, după ce a executat o pedeapsă pentru omor. Primul atac a avut loc lângă calea ferată din zona UMT, unde o tânără de 23 de ani a fost înjunghiată în abdomen. Al doilea atac s-a petrecut pe Calea Circumvalaţiunii, unde o femeie de 46 de ani a fost înjunghiată în spate în timp ce intra în blocul în care locuieşte. Cel de-al treilea atac a avut loc pe bdul Cetăţii, unde a fost capturat agresorul. Ultima lui victimă de marţi este o tânără de 24 de ani care ieşise să-şi plimbe căţelul. Mîndrilă a lovit-o în zona rinichilor. Duminică noaptea o prostituată a fost ucisă pe Calea Şagului din oraş, aceasta fusese înjunghiată în abdomen. Poliţiştii îl audiază acum pe bărbatul agresiv pentru a vedea dacă se face vinovat şi de crima de duminică noaptea.

UPDATE: Aurel Mîndrilă a fost eliberat din penitenciar în luna decembrie a anului trecut. În 2001 a fost condamnat la închisoare pentru că a omorât o femeie cu un topor. Crima s-a produs în judeţul Botoşani. După ce a fost prins, marţi, el le-a spus poliţiştilor că era foarte supărat, deoarece fusese părăsit de prietena lui. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă Mîndrilă se face vinovat şi de crima de duminică noaptea.

Share
Published by
Oana Telescu
Tags: Timişoara

Recent Posts

Începe lupta pentru Liga 2! Politehnica Timişoara întâlneşte într-un duel judeţean CSC Ghiroda

S-au luptat pentru supremaţia judeţului în urmă cu aproape zece ani. Acum se înfruntă din…

2 ore ago

Mirela Toc a fost reangajată la Primăria Timișoara și devine subordonata lui Culiță Chiș

Mirela Toc, angajata dată afară de Primăria Timișoara în vara trecută, a ajuns înapoi în…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara sărbătorește 80 de ani de activitate

Întreaga comunitate a Universității de Vest din Timișoara aniversează în zilele următoare 80 de ani…

3 ore ago

Noile dotări pentru clinicile ORL și Balneo vor fi finanțate cu bani europeni

În perioada următoare va avea loc demararea procedurilor în vederea recepției noului corp de clădire…

3 ore ago

Noapte de neuitat! Sute de minți captivate de istorie și tehnologie au descoperit MECIPT-1 și Muzeul Tehnic UPT/FOTO

Un nou eveniment marca UPT care a depăşit aşteptările. Peste 500 de persoane, 21 tururi…

5 ore ago

Se ia apa miercuri în două localităţi din Timiş

Miercuri, 22 mai, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Belinț, iar între…

6 ore ago