Categories: Sport

Cosmin Santean, intimidat de frumoasa Andrada Aloman?

Meci de mare interes la Teremia Mare între Banatul Nerău (Nerău face parte din comuna Teremia Mare) şi CSM Lugoj, după incidentele care l-au avut în prim-plan pe primarul amfitrionilor cu câteva zile în urmă, în cadrul restanţei cu Unirea Cerneteaz.

Cosmin Sântean, primarul din Teremia Mare, a scuipat arbitrii şi a aruncat cu o sticla de apă în ei miercuri, când Banatul Nerău a pierdut la Unirea Cerneteaz. Pentru acest gest, Sântean a primit cartonaş roşu, astfel că a urmărit jocul cu CSM Lugoj din tribunele stadionului din Teremia Mare. Cuminte, fără să atenteze la integritatea celor care au împărţit dreptatea pe teren, Sântean a privit cum Banatul Nerău a pierdut fără drept de apel în faţa liderului autoritar. Bănuim că vulcanicul Cosmin Sântean s-a domolit în momentul în care a văzut că din delegaţia trimisă la Teremia Mare a făcut parte şi sexoasa Andrada Aloman (foto), o tuşieră de 23 de ani obişnuită şi cu aerul tare al jocurilor din cel de-al treilea eşalon. Frumoasa domnişoară decisă să sancţioneze la sânge bărbaţii ce aleargă după lobdă prin Liga a IV-a Timiş l-a acompaniat pe „centralul” Flavius Roşu, arbitru promovat în lotul celor ce arbitrează în Liga a II-a. Celălalt tuşier a fost Horaţiu Lotrean, unul dintre asistenţii de perspectivă din judeţul Timiş.
Jocul a fost la cheremul echipei oaspete, care conducea cu 2-0 în minutul 30, ambele goluri fiind opera lui Stoica, golgheterul echipei lui Cosmin Stan. În repriza secundă s-au înscris tot două goluri, de această dată marcând ambele echipe. Prima dată au înscris gazdele prin Flavius Tulcan, care a transformat o lovitură de pedeapsă, iar liniştea în tabăra oaspeţilor a fost adusă de Ardelean, care a marcat golul ce a stabilit scorul final, 3-1. CSM Lugoj rămâne astfel singura echipă din serie cu punctaj maxim după primele cinci etape.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

55 de minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago