Categories: Sport

„Leoparzii” de la Gara Mare, doar un punct cu FC Chisoda

CFR Timişoara şi FC Chişoda au fost protagonistele celui mai important joc al celei de-a cincea etape din Liga a IV-a Timiş. Ambele echipe inplicate în lupta pentru câştigarea seriei, CFR şi FC Chişoda au oferit un spectacol bun pentru nivelul celui de-al patrulea eşalon.

Oaspeţii au mers pe stadionul din cartierul Blaşcovici cu „artileria grea”, beneficiind şi de serviciile lui Gherman şi Viţan, reveniţi după accidentări, dar şi cu Alin Crişanov, întors la FC Chişoda după ce a evoluat în ultima jumătate de an la Flacăra Făget şi Mama Mia Becicherecu Mic. A rezultat un joc aspru, disputat în cea mai mare la mijlocul terenului. După o primă repriză albă, săracă în ocazii de gol, dar presărată cu intrări la limita regulamentului, a urmat o a doua repriză care a adus şi atât de mult aşteptatele goluri. „Vulpoiul” Gheju a arătat încă o dată de ce a fost de două ori cel mai bun marcator în Liga a II-a, după ce a speculat o nesincronizare a fundaşilor adverşi în minutul zece al mitanului secund. Oaspeţii, animaţi din tribune de antrenorul Cristi Safta, s-au aruncat în atac, introducându-l în teren şi pe experimentatul Crişanov, dar ocaziile mari de gol au lipsit cu desăvârşire. Mai mult, „feroviarii” lui Florin Bugar au fost aproape în câteva rânduri să o bage în aţe, dar atacanţii gazdelor au ratat cu nonşalanţă. Mai erau doar zece minute până la finalul jocului, iar gazdele îşi împărţeau felicitările pentru victorie, fără să se aştepte la o răbufnire de orgoliu a oaspeţilor, care păreau că au epuizat orice modalitate de a ajunge în faţa porţii „feroviare”. Pe un fond de delăsare şi de automulţumire a defensivei CFR-ului, oaspeţii au pătruns creat o fază de joc care s-a soldat cu acordarea unei lovituri de pedeapsă, transformată de Glodeanu, spre stupefacţia staff-ului condus de Florin Bugar. Jocul de pe arena de lângă Gara Mare s-a terminat mai prost pentru CFR, care s-a ales şi cu doi eliminaţi: Popa, pentru faza din care s-a acordat penalty, şi Obeşterescu, pentru două cartonaşe galbene.
A fost, în cele din urmă, CFR – FC Chişoda 1-1, o remiză care le convine celor de la CSM Lugoj, singura formaţie cu punctaj maxim din serie.

Celelalte rezultate din Liga IV, etapa a V-a: Pobeda Dudeştii Vechi – Progresul Gătaia 2-1; FC Deta – Real Dragşina 1-2; Auto Timişoara – Spartak Gottlob 1-4; Juventus Pişchia – AS Peciu Nou 3-1; Unirea Cerneteaz – FC „Marcel Băban” Jimbolia 0-2; Banatul Nerău – CSM Lugoj 1-3. Duminică, cu începere de la ora 11, se vor disputa ultimele două jocuri ale etapei: Arsenal Bucovăţ – Timişul Şag; Avântul Bobda – CS Dumbrăviţa.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

11 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

11 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

11 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

11 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago