Categories: Poli Timisoara

Poli va juca ofensiv la Arad

Alb-violeţii sunt decişi hotărâţi să se întoarcă de la Arad cu toate cele trei puncte. Valentin Velcea spune că echipa sa va aborda meciul într-un mod ofensiv şi că singurul atu al gazdelor va fi publicul.

Poli întâlneşte vineri UTA, o partidă specială pentru alb-violeţi. „Avem un meci de campionat, care are o însemnătate aparte, este un derby al vestului. În acest moment, valoarea lui Poli este incontestabil mai mare. Vom aborda acest meci ca pe toate celelalte, vom juca ofensiv, ca acasă. Poli nu se va deosebi de alte partide, nu trebuie să se apere şi sa fie precaută. Întreg lotul este valid, ceea ce mă bucură pe de-o parte, dar îmi dă şi bătăi de cap, pentru că trebuie să alcătuiesc un prim «11» valoros, echilibrat şi eficient. Aştept trei puncte la Arad, care să ne consolideze pe locul I, cu un golaveraj mai bun. În fotbal se pot întâmpla multe, a greşi e omeneşte, dar sper ca aceste greşeli individuale sau de grup să nu mai apară şi să nu conteze pe tabelă. Vom întâlni o echipă care va juca cu ambiţie. Plusul lor este publicul, pentru că joacă acasă”, a declarat Valentin Velcea.
„Este o partidă foarte importantă. Am mai avut un astfel de moment în primăvara lui 2010, când Poli a bătut, cu Neluţu Sabău pe bancă, pentru prima dată după 45 de ani pe terenul lui Dinamo. Păcat că ulterior nu am reuşit să câştigăm şi în faţa Stelei, era o ambiţie de-a mea. Meciul de vineri este mai mult un derby emoţional. Din punct de vedere valoric, Poli nu are adversar în Liga a II-a, doar noi suntem propriii noştri adversari”, a spus team-managerul Daniel Stanciu.
Partida UTA-Poli va fi arbitrată la centru de Florin Mihai Marcu (Oradea), ajutat la cele două tuşe de Ciprian Florin Danşa (Oradea) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă a fost desemnat Rares George Vidican (Oradea), iar observatorii delegaţi sunt Marian Salomir (Cluj-Napoca) şi Valer Nichimiş (Alba Iulia). Meciul se joacă vneri, de la ora 19, şi va fi transmis în direct de Digisport.

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

O oră ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

6 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago