Categories: SocialUltima ora

A murit, dupa ce a plonjat de la etajul al saptelea al Judeteanului! / FOTO

Un pacient internat la Secţia de gastroenterologie a SCJUT a sărit pe unul dintre geamurile de la capătul holului şi a căzut în faţă la Urgenţe. După câteva zeci de minute, a murit, în ciuda eforturilor medicilor. Bărbatul suferea de o maladie incurabilă.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a aruncat, vineri după-amiază, de la etajul al şaptelea al Spitalului Judeţean din Timişoara. Acesta a plonjat în gol în curtea de la Unitatea de Primire Urgenţe şi a căzut peste un Fiat care aparţine SMURD, fiind proiectat ulterior de forţa impactului exact în faţa intrării de la Urgenţe. Incredibil, dar bărbatul nu a murit după ce s-a izbit de asfalt. El a fost preluat de medicii de la UPU, dar aceştia nu au reuşit să-i salveze viaţa. După câteva zeci de minute a fost pronunţat decesul pacientului.
Bărbatul era internat la Secţia de gastroenterologie şi se pare că ieşise pe hol, să fumeze o ţigară la geam. De alfel, în locul în care a căzut au rămas un pachet de ţigări şi o brichetă. Acum câteva săptămâni, un alt bărbat s-a aruncat pe geam de la etajul al nouălea al Judeţeanului. Acesta era octogenar şi era internat la Neurologie, unde aflase că suferă de o boală incurabilă.

UPDATE: Bărbatul care a murit, vineri seară, la Urgenţe, după ce a sărit pe geam de la etajul şapte suferea, se pare, de cancer hepatic, cu metastaze. Demoralizat de acest diagnostic cumplit, el a decis să-şi pună capăt zilelor, chiar în timp ce soţia lui se afla încă în spital. Medicul de gardă de pe Secţia de gastroenterologie fusese chemat la UPU, pentru un consult.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

4 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

8 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

11 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

11 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

13 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

14 ore ago