Categories: Social

Balul Sperantei, la o noua editie

Balul Speranței, organizat de Asociaţia Femeilor Antreprenor din România, a ajuns, în acest an, la cea de-a 13-a ediție. Nu va fi una cu ghinion, pentru că femeile de afaceri sunt tot mai aproape de realizarea unui obiectiv la care țin foarte mult.

Fondurile adunate cu ocazia Balului Sperantei au deja o destinație clară. Alin Stăniș, un absolvent de Medicină Dentară cu o voce impresionantă, va fi beneficiarul unei sponsorizări care îl va ajuta să-și atingă visul. Alin va participa la o audiție la Metropolitan Opera, la New York, și, dacă va fi pe placul celor de acolo, viața lui se va schimba radical. Alin Stăniș a participat la emisiunea “Românii au talent”, iar vineri seară va cânta la Balul Speranței. Cea mai mare parte a banilor va fi destinată însă ridicării unui proiect foarte drag femeilor de afaceri timișen. Este vorba despre Centrul de odihnă şi tratament „Fecioara Maria” din Giroc. Acesta va oferi 50 de locuri pentru vârstnici, mai ales pentru cei care au familii, dar membrii acestora sunt persoane active, care nu au foarte mult timp să se îngrijească de cei bătrâni. Complexul, care va avea inclusiv un bazin cu apă caldă, pentru fizioterapie, va costa în jur de patru milioane de euro. Inițial, intenția femeilor de afaceri era ca imobilul să aibă deja turnată fundația, dar obținerea avizelor a durat ceva mai mult decât se estimase. „Vom avea zece obiecte la licitaţie, picturi și bijuterii executate manual, dar avem speranţe mari să primim sponsorizări. Spectacolul va fi prezentat de Marina Almăjan şi Ovidiu Komornyik”, spune Maria Grapini, preşedintele Asociaţiei Femeilor Antreprenor din România. Vor fi desemnați, de asemenea, regina și regale balului, titluri care vor reveni celor care vor face cele mai mari donații, în natură și bani. Balul Speranței începe la ora 19, la restaurantul Universității Politehnica. (sursa foto: ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com)

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 27 septembrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 27.09.2024, unde se vor executa reparaţii…

37 de minute ago

Primăria Timișoara a finalizat lucrările de reabilitare de la fosta școală 28

La mai mult de un an de când a terminat de reparat acoperișul clădirii, Primăria…

15 ore ago

Muzică de handpan și atelier de mandale printre Aripi! O expoziție de neratat

Mandala este o cosmogramă mistică ce concentrează energie spirituală și pentru cel care o creează,…

16 ore ago

Gala Aniversară ELITh UPT are loc vineri

Universitatea Politehnica Timișoara organizează Gala aniversară ELITh, prin care marchează 100 de ani de la…

18 ore ago

Primăria oferă STPT un cămin pentru găzduirea șoferilor și vatmanilor din afara orașului. Societatea va trebui să îl renoveze

Societatea de Transport Public Timișoara primește cadou, de la Primărie, un cămin vechi și nefolosit,…

19 ore ago

Primarul Fritz nu e mulțumit de calitatea coșurilor de gunoi care au costat mii de lei bucata

Calitatea coșurilor de gunoi pe care Primăria Timișoara a dat mii de lei pe fiecare…

19 ore ago