Categories: Sport

Millenium Giarmata – ACS Recas 2-2, remiza care nu convine nimanui

Millenium Giarmata şi ACS Recaş s-au încurcat reciproc în ultima etapă din liga a treia, seria cu numărul cinci, în lupta pentru prima poziţie. De câştigat a avut Bihorul Beiuş, care a trecut de Poli II Timişoara.

ACS Recaş a jucat mai bine în partida cu Millenium Giarmata, dar a trebuit să se mulţumească cu un singur punct la final. Ţurcaş şi Amarinei au fost decisivi în jocul desfăşurat la Giarmata. Mai întâi Amarinei de la ACS Recaş s-a făcut remarcat după o gafă monumentală care i-a permis jucătorului Gazdă Gideon să înscrie pentr 1-0 cu doar câteva minute înainte de terminarea primei reprize. Până la acea fază a fost o singură echipă pe teren, dar Steop, Szekely sau Andronic nu au băgat mingea în poartă. Imediat după reluarea primei reprize s-a produs restabilirea egalităţii, golgheterul Szekely de la ACS Recaş neuitând pentru ce este plătit. Echipa lui Cosmin Petruescu a intrat în avantaj cu 20 de minute înainte de fluierul final, după ce Andronic a înscris pentru 1-2. Când nimeni nu se mai aştepta să se mai întâmple ceva pe tabela de marcaj, la ultima fază de joc avea să fie stabilită din nou egalitatea. Portarul Ţurcaş a executat o lovitură liberă, iar Toma a înscris din careul oaspeţilor. Cum Poli II Timişoara a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Beiuş, ACS Recaş a pierdut primul loc în clasament tocmai în favoarea echipei în faţa căreia a cedat „satelitul”. La Beiuş ambiţia promovării este extrem de mare. La fel ca şi concitadina Luceafărul, trupa care a câştigat aceiaşi serie la finalul sezonului trecut, şi Bihorul Beiuş apelează la orice tertip pentru a câştiga. Din meniu nu lipsesc arbitrii, care nu o dată au jucat un rol decisiv pentru victoriile beiuşene. Au simţit acest lucru pe pielea lor şi mezinii de la Poli II, după ce arbitrul Claudiu Ştefănuţi l-a eliminat aiurea pe mijlocaşul Dobricean şi nu a dictat un penalty evident pentru aceştia.

Mama Mia Becicherecu Mic este într-o formă de zile mari. Fotbaliştii lui Sorin Bălu au început să câştige şi la scor jocurile de pe teren propriu, după ce timp de opt etape nu au reuşit nici o victorie. Metamorfozarea echipei i se datorează în cea mai mare antrenorului Sorin Bălu, care dovedeşte calităţi foarte bune pentru un tehnician care depăşteşte cu puţin vârsta de 30 de ani. În ultimul joc, Mama Mia s-a impus cu 4-0 în faţa celor de la CS Vladimirescu. Jucătorul meciului a fost Ungureanu, un fotbalist care a mai trecut şi pe la Viitorul Constanţa, dar a revenit în fotbalul timişean după ce a stat pe tuşă aproape un an din cauza unei nefericite accidentări. O pasă de gol şi două goluri a reuşit Ungureanu în jocul cu CS Vladimirescu, Hodiş şi Hescko fiind colegii lui care au deschis, respectiv închis tabela de marcaj. Continuă să dezamăgească Flacăra Făget, care nu a trecut nici de Glora Reşiţa, chiar dacă a evoluat pe teren propriu. Mai rău este că jucătorii lui Marius Baciu nu au înscris niciun gol.

Rezultate Liga a III-a, seria a V-a: Bihorul Beiuş Poli II Timişoara 1-0; Mama Mia Becicherecu Mic – CS Vladimirescu 4-0; Flacăra Făget – Gloria Reşiţa 0-0; Millenium Giarmata – ACS Recaş 2-2; Valea lui Mihai – Sebiş 1-0; Jiul Petroşani – CFR Simeria 0-0; Autocatania – FC Hunedoara 1-0.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Jurnal de campanie (14). PS(perlea)D Dumbrăviţa, doi traficanţi de migranţi pe lista pentru Consiliul Local

Care este legătura între traficul de terenuri şi traficul de migranţi? Unul singur: PS(perlea)D Dumbrăviţa.…

21 de minute ago

Echipa de minibaschet a Școlii Gimnaziale nr. 24 din Timișoara calificată la etapa finală a competiției național Cupa Campionii Viitorului ediția I

Sâmbătă, 18 mai 2024, a avut loc etapa interjudețeană de minibaschet mixt clasele III-IV ”Cupa…

O oră ago

Liga 3. Ghiroda şi Politehnica, victorii înainte de barajul direct

În acest weekend s-a disputat ultima etapă din Liga 3. În seriile vestice, deznodământul era…

O oră ago

Emblematica trupă Cargo va cânta la Buziaş, în weekend-ul următor , la “Aero West Bike Fest”

În weekend-ul următor, timp de două zile, la Buziaş va avea loc festivalul „Aero West…

4 ore ago

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

20 de ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

22 de ore ago