Poli, somata de FIFA sa achite o datorie catre Slovan Liberec!

Poli Timişoara este somată de FIFA să achite datoria pe care o are faţă de clubul ceh Slovan Liberec, în contul transferului fundaşului Milos Brezinsky. Federaţia Română de Fotbal a afişat pe siteul oficial o scrisoare a forului mondial unde este scris negru pe alb că Poli este obligată, prin decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorilor, să prezinte dovada plăţii faţă de clubul ceh.

În caz contrar, FIFA va înainta dosarul către Comisia de Disciplină a FIFA, urmările putând fi extrem de neplăcute pentru clubul păstorit de Marian Iancu.
„Jucătorul Milos Brezinsky, Slovacia (FC Slovan Liberec, Republica Cehia / SC Fotbal Club Timișoara, România) Ref. mlt 08-00969 Dragi domni, Facem referire la cazul menționat mai sus, la decizia pronunțată de Judecătorul Unic al Comisiei FIFA pentru Statutul Jucătorilor în ziua de 11 august 2010, ca și la decizia arbitrală pronunțată de Curtea Arbitrajului pentru Sport (CAS) din 9 septembrie 2011. În această privință, vă atragem cu amabilitate atenția faptul că SC Fotbal Club Timișoara nu și-a îndeplinit obligațiile, conform celor stabilite în decizia pronunțată de Judecătorul Unic al Comisiei FIFA pentru Statutul Jucătorilor la data de 11 august 2010, ca și de decizia arbitrală pronunțată de CAS pe 9 septembrie 2011. Luând în considerație cele de mai sus, vă informăm respectuos că SC Fotbal Club Timișoara trebuie să plătească imediat costurile procedurale, în valoare de 10.000 CHF, în contul bancar stipulat la punctul 7 al paragrafului III al deciziei FIFA relevante, ca și suma datorată FC Slovan Liberec. În acest sens, rugăm respectuos SC Fotbal Club Timișoara să ne transmită copii ale ordinelor de plată menționate mai sus până pe 28 octombrie 2011. Mai mult, vă rugăm să fiți informați că procedura de executare poate fi inițiată doar în cazul în care creditorul informează debitorul cu privire la detaliile bancare unde urmează să fie efectuată plata. În consecință, FC Slovan Liberec este respectuos rugat să ne comunice dovezile cu privire la îndeplinerea cerințelor mai sus menționate în intervalul de timp menționat mai sus.
După primirea documentației solicitate din partea FC Slovan Liberec și în cazul în care SC Fotbal Club Timișoara nu va furniza dovada plății în intervalul de timp menționat, vom înainta dosarul în integralitatea sa Comisiei de Disciplină a FIFA”, se arată în scrisoarea oficială, semnată, în numele Comisiei FIFA pentru Statutul Jucătorilor, de Marco Leal.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

3 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

4 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

4 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

4 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

5 ore ago