Lucrare de mantuiala cu trei luni intarziere, pe Brancoveanu

Primăria face mişto de timişoreni pe final de an. Circulaţia pe tot Bulevardul Constantin Brânoveanu a primit azi undă verde cu mare fast. Conducerea Primăriei Timişoara a fost prezentă în grup pentru a inauguta bulevardul dat în folosinţă cu o întârziere preconizată. Deşi lucrările au întârziat, nimeni nu va fi amendat, pentru că mai marii municipalităţii spun că la bulevardul Brâncoveanu nu a fost stabilit un termen limită şi nimeni nu poate fi penalizat. Cu o jumătate de oră înainte de inaugurarea bulevardului Brâncoveanu, muncitorii lucrau din zor la marcarea drumului şi la turnarea bitumului pe unele porţiuni. Cu câteva minute înainte de descinderea primarului Ciuhandu şi a viceprimarului Grindeanu aerul în zonă era greu de respirat în zonă din cauza lucărilor pe ultima sută de metri. Trotuarele şi spaţiile verzi din zonă au rămas la fel de proaste şi vor fi gata abia anul viitor. Când Ciuhandu le-a spus că fac treabă bună, un muncitor mai curajos i-a cerut prime de sărbători.

Un moş pe bicicletă i-a prezentat din trecere primarului realitatea crudă din Timişoara: ”Bravo, domnule primar, în 22 de ani aţi reuşit să faceţi o stradă!”. „Sunt mulţumit de cum au mers lucrările. La anul vom continua lucrările de reamenajare a spaţiilor verzi, a trotuarelor şi a pistelor destinate exclusiv bicicliştilor. Toată lumea ne critică, deşi noi lucrăm. Ştiu că poate unora nu le convine că am finalizat acest bulevard”, a spus Gheorghe Ciuhandu. Lucrările de reabilitare a bulevardului Constantin Brâncoveanu din Timişoara au costat 2,2 milioane lei.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

5 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

5 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

6 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

7 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

7 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

10 ore ago