Categories: Timp liber

Program de distractie

A devenit deja o tradiţie ca ziua de vineri să fie cea mai importantă din punct de vedere al distracţiei. Asta nu înseamnă însă că serile de joi şi sâmbătă trebuie scoase din calcul. Mult asteptatul concert Viţa de Vie, care trebuia să aibă loc joi seară, în Scottish Pub, a fost amânat cu o zi, din cauza vremii nefavorabile din Bucureşti.
Pentru seara de joi, cluburile au pregătit concerte, dar şi petreceri tematice. În JazzOffice are loc, de la ora 21,30, un concert Etno Jazz, în Happy Pub e Noaptea Devoratorilor, iar în Porky’s e Student Power Night. Cei din Madness vă invită la ”Joi petrece cu noi”, în Heaven Studio e Miss Heaven – luna ianuarie, în Al- Kimia e Travels cu Petre Ionuţescu, Saşi Vuşcan, Tavi Scurtu şi Anghel Mailat. Dacă vreţi o adevărată fiestă mexicană, Eve Fashion Lounge vă invită la Bienvenidos a Timişoara, iar cei din Life Pub sărbătoresc sârbeşte. La Muzeul Baroc are loc un concert Lucian Nagy Quintet.
Vineri vă puteţi distra în Scottish, cu un concert Viţa de Vie, în Bunker vine, direct din Serbia, Bane Gluvakov Trio, în Bugar’d e Videoteca, iar în D’ark e party in D’Ark. În Daos Club e Lamaskiev B, El Che vine cu Friday on the rock, iar Symphony Caffe vă oferă concertul timişorenilor de la Prime. Dacă vreţi să o ascultaţi pe Fely, alături de Horea Crişovan şi Florin Cvasa, sunteţi invitaţi în Club 30. În Zambara are loc DJ Contest cu finaliştii Andrei Barbu, Bogdan Iorgovan şi Daniel Carciuc, în Porto Arte e o sesiune de muzică electronică „Groovy Gravy Radio”, iar primii 250 de petrecăreţi vor primi shot-uri din partea casei. La Café de Paris e Café Concert with Traditional Cvartet, în JazzOffice e 4 Groove, iar în Swing Club e Free Drinks Karaoke Party. Fratelli sărbătoreşte 10.000 de fani pe Facebook, iar invitatul special este Dragoş Chircu de la Vocea României. În Le Cinema vine, din Amsterdam, DJ Phonk D’or.
Sâmbătă e We love Heaven – Extravaganza Night, cei din No Name prezintă noul concept de party-uri Influences, iar în Scottish Pub e party cu Vali Florea. În Zambara e Saturday Party cu Dj Elless, în Amazon Club e Jungle Party, cei din Arqa vin cu un concert Blazzaj, iar în Café Mode e Jazz Saturday cu Mircea Ardelean Trio. La Daf Giroc e Thank God Its Saturday party cu DJ MC Jhon, în Fratelli e Saturday party, în D’ark e Tm Pressure 4 cu DJ Seba 1394, Newgotti şi Pristvi, în Setup Venue e VIM Records Night, cu Pale Penguin din Grecia, iar în Factory Pub e Last Man Standing.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

35 de minute ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

O oră ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

2 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

3 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

4 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

5 ore ago