Categories: Timp liber

Program de distractie

Distracţia continuă şi în acest sfârşit de săptămână la – 20 de grade. Chiar dacă meteorologii au anunţat ger năprasnic, cluburile au soluții care de care mai… călduroase. În plus, se apropie Valentine’s Day, așa că din decor nu lipsesc inimioarele.

Joi, cei din Al-Kimia vă invită la un concert de jazz şi blues cu un trio format din Teodor Pop, Mihai Moldoveanu şi Csongi-Zolt Szabo, iar petrecerea continuă cu Diggi’n Radio Crew&Phoneme. La JazzOffice este un alt concert, în același registru, cu N.V.S Trio, adică cu Pedro Negrescu, Saşi Vuşcan şi Tavi Scurtu. În Madness e student party cu Dj Dee, în Scottish Pub e concert Phaser, în Heaven Studio e Rio carnaval by Budoar Dancers, iar cei din Eve Fashion Lounge vă recomandă cold&hot russian mood cu Dima Bodvarev. În Life Pub este, ca în fiecare joi, petrecere sârbească, în Cuib D’arte e music for your eyes, iar în Club Evolution e party cu Ovi jay, George Allen & Vess.
Vineri, în The Lobby Bar e „Love is in the air”, cu Felly, Horea şi Florin, în JazzOffice e Keep Swinging, în Eve Fashion Lounge e Storm Easy, live rock covers, în No Name e Dynamite Night, în Le Cinema e Moonlight Breakfast, iar în Café de Paris e concert Traditional Cvartet. Cei din Bunker sărbătoresc Anti Valentine’s Day cu Tapiţarii, în Bugar’d Pub e videotecă, în Scottish e We love Scottish cu Dj Jo, în Swing Club e Winter vodka&karaoke party, iar timp de 30 de minute, gazdele dau de băut gratis clienţilor zgribuliți. În Zambara e party cu Hado şi Arpu, iar în Fratelli concertează Vama.
Sâmbătă, în Setup Venue vine Benny Page din Marea Britanie, în Café Mode e Latin Jazz Night, la Daf Club Giroc e concert Voxis, iar în Factory Pub e Last Man Standing. În JazzOffice e Jazzotronica, în Arqa concertează The Mono Jacks, în Porto Arte cântă Kraft Cover Project, iar în People Caffe are loc un concert Prime. Cei din No Name vă invită la Influences, în Eve Fashion vine DJ Wanda, în Scottish e party cu Dj Vali Florea, în Heaven e We love Heaven, Le Cinema vine cu Saturday Party, iar în Zambara e party cu Dj Elless. Cei din Fratelli va invită la party alături de Adrien Villanova, iar cei din Swing Club vă ademenesc cu ofere tentante şi cu All Time Hits Party.
Duminică, Ada Milea şi Bobo Burlăcianu vor concerta la Sala Capitol în cadrul evenimentului organizat de Youth Bank. De la ora 18, în People Caffe e „Vin şi pian la genul feminin”, cu Teo Milea.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

10 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

11 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

16 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

17 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

17 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

19 ore ago