Categories: Timp liber

Program de distractie

Timişoara nu doarme şi petrece în fiecare weekend. Deși la acest sfârşit de săptămână românii sărbătoresc Dragobetele, majoritatea cluburilor nu sunt foarte interesate de iubirea românească, ci mai degrabă de cea importată. Însă şi aşa, avem parte de multă distracţie şi voie bună.
Joi, la People Caffe sunteţi invitaţi la Stand Up Comedy cu Tibi Neuronu, în Jazz Office e Explorator Trio, în Scottish e concert Compact, iar în Madness e petrecerea Drepţilor. Cei din Eve Fashion Lounge vă invită la Fashion of Depeche, în Factory Pub e Thursday Dragobete Party, în Porky’s Pub e no stress student night, cei din Heaven Studio aleg Miss Heaven Februarie, iar în Club D’arc e We love Thursdays cu Georgia.
Vineri redescoperiţi rafinamentul femeii de altă dată, în Symphony Café Bastion, la Retro Fashion Show. În No Name, cei de la Hey After The Ride prezintă Rhadoo, în Café de Paris e recital Cvartet Traditional, în Jazz Office e concert Acustica, iar la Yacht Club concertează Kraft Cover Project. În Swing Club e Dragobetele, iar cu această ocazie e concert Unplugged Exiled Band şi after party cu Deejay Cretzu’. Le Cinema prezintă Friday on the set, în Eve Fashion Lounge, Mog Style vine cu Fashion Cocktail şi cu prezentarea noii colecţii de rochii, în Happy Pub e Dragobete Friday Party, în Setup Venue e concert cu DOC, Delicirc1 şi Vlad Dobrescu. în Zambara mixeaza unul dintre cei mai apreciaţi Dj din ţară, Pagal. Cei din Fratelli vă invită la Don’t mess with a bartender cu Dj Zoom.
Pentru seara de sâmbătă, Fratelli vă invită la un super party, alături de Romanin Kwiatkowski aka DJ ROM1 from France. În Café Zai Apres e atelier de mărţişoare, în JazzOffice e cinemateca de sâmbătă, The Lobby Timişoara vă recomandă o seară de tangouri argentiniene cu Tango Embrace, în Club D’ark e TM Pressure 5. People Caffe vă aşteaptă la un concert de zile mari cu Fely, Horea si Florin, în No Name e Influences preparty cu Dj Santo, iar de la ora 3 e No Name Matinne-after party. În Madness e Saturday Russian Night, în Setup Venue vine Jay Cunning din Marea Britanie,iar în Zambara e party cu Dj Elless.

Share
Published by
Gabriel Hort

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

7 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

10 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

10 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

11 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

11 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

11 ore ago