Categories: Fotbal JudeteanSport

ACS Recas salveaza onoarea echipelor timisene din liga a treia

Ultima etapă din Liga III a fost un real coşmar pentru echipele din judeţul Timiş. Cu excepţia liderului ACS Recaş, celelalte patru echipe din judeţul nostru care evoluează în seria a V-a din cel de-al treilea eşalon au pierdut, fără să marcheze măcar un gol.

ACS Recaş a reacţionat pozitiv după duşul rece din debutul returului când a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la FC Hunedoara. Elevii lui Cosmin Petruescu au trecut cu 2-0 de CS Vladimirescu 2003, formaţie care cu o etapă în urmă a câştigat pe terenul celor de la Bihorul Beiuş, una din pretendentele la şefia seriei. Răzvan Trandu a fost cel mai bun jucător de pe teren, acesta reuşind să deschidă scorul pentru recăşeni în minutul 30, tot el fiind şi la originea celui de-al doilea gol, după ce i-a pasat ideal lui Andronic în minutul 80.

Flacăra Făget a pierdut pe teren propriu cu 2-0 în faţa Jiului Petroşani, echipă pe care făgeţenii o învingeau anul trecut în două rânduri, cu ocazia barajului pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon, dar şi în Liga III, după ce Jiul şi-a cumpărat locul în acest eşalon. Millenium Giarmata a pierdut tot cu 2-0 în mod surprinzător, pe terenul arădenilor de la Gloria Arad, o echipă formată în cea mai mare parte din juniori. Insuccesul de la Arad îndepărtează echipa din Giarmata de plutonul fruntaş, dar cu şanse de recuperare a punctelor pierdut în etapele ce urmează. Poli II Timişoara a bifat un nou insucces pe teren străin, de această dată cu FC Hunedoara, principala contracandidată a ACS Recaş la câştigarea seriei. În fine, Mama Mia Becicherecu Mic rămâne fără punct în retur şi după deplasarea de la Valea lui Mihai.

Rezultate: Flacăra Făget – Jiul Petroşani 0-2; Gloria Arad – Millenium Giarmata 2-0; Valea lui Mihai – Mama Mia Becicherecu Mic 1-0; CS Vladimirescu 20003 – ACS Recaş 0-2; FC Hunedoara – Poli II Timişoara 1-0; CFR Simeria – Bihorul Beiuş 2-2; Gloria Reşiţa – CSM Şcolar Reşiţa 0-6; Naţional Sebiş – FC Caransebeş 1-0.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Proiectul autostrăzii spre Moravița, studiu de fezabilitate în iunie. Va avea legătură în Serbia?

România se va putea apuca, în curând, de realizarea autostrăzii care va lega Timișoara de…

O oră ago

Retro Paradă cu mașini din anii `20, festival cu mii de flori, Caravana Dințișorului și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Un nou weekend efervescent, cu evenimente pentru întreaga familie vă așteaptă la Iulius Town Timișoara.…

O oră ago

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

10 ore ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

11 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

12 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

17 ore ago