Categories: Fotbal JudeteanSport

Progresul Ciacova are cel mai tanar presedinte de club din Romania

Nu a împlinit nici 21 de ani şi este preşedintele echipei de fotbal Progresul Ciacova. Emanuel Filip, căci despre el este vorba, nu avea nici 20 de ani când a fost instalat în fruntea clubului ce evoluează în campionatul judeţean de fotbal al judeţului Timiş.

Petru Filip, tatăl lui Emanuel şi, în acelaşi timp, primarul oraşului timişean, este cel care a facilitat instalarea progeniturii sale în fotoliul de preşedinte al echipei care este continuatoare a clubului înfiinţat în anul 1906, la Ciacova. Modelul este certificat la orice nivel de către PDL, partid care a facilitat promovarea unor oameni fără credibilitate şi expertiză în domeniu în poziţii extrem de importante, de la miniştrii incompetenţi până la prefecţi de toată jena sau directori la deconcentrate care nu aveau nicio legătura cu domeniul de activitate în care au fost puşi în funcţii de conducere. Cum Petru Filip este membru PDL Timiş, nu avea cum să se abată de la linia partidului. Totuşi, trebuie să recunoaştem că Emanuel Filip are ceva experienţă când vine vorba despre coordonarea unei societăţi comerciale, în ciuda tinereţii sale. Fiul primarului din Ciacova este administrator la trei firme, una dintre acestea ocupându-se cu comercializarea de shaorma chiar în centrul orăşelului timişean.

Progresul Ciacova este una din pretendentele la promovarea în cel de-al patrulea eşalon. În acelaşi timp, formaţia din Ciacova are uşile larg deschise la AJF Timiş, după ce, în turul campionatului, a câştigat nu mai puţin de trei jocuri la masa verde, chiar dacă pe terenul de joc a părăsit dreptunghiul verde de fiecare învinsă. Foto: as-ciacova.blogspot.com.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Polistele, pătimesc în continuare! Opt înfrângeri la rând

Seria interminabilă de înfrângeri pentru prim-divizionara de fotbal feminin Politehnica Timişoara continuă. Cum la echipă…

11 ore ago

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

15 ore ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

18 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

18 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

20 de ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

21 de ore ago