Categories: PoliticaPoliticieni

Ciuhandu s-ar vrea primar ca pe vremea lui Ceausescu

Nu pare să-l mai intereseze o viitoare susţinere a USL pentru Primăria Timişoarei, după ce a văzut că mulţi dintre liberalii de frunte îl contestă. S-a gândit însă la altceva: să candideze pentru al cincilea mandat în stil de mare comunist.

Întrebat despre negocierile cu USL, Gheorghe Ciuhandu a dat un răspuns în stil propriu. „Am avut discuţii şi cu UNPR, cu PDL şi USL. Domnul Ciorbea are nişte negocieri acolo. Problema asta se discută de mai multă vreme. M-a contactat UNPR, am avut discuţii cu PDL. Ce negociază domnul Ciorbea acolo este un protocol de afiliere printr-o fundaţie creştin-democrată la USL. Am cerut ca în cazul Timişoarei să se discute pe altă bază. Nu eu am solicitat disucţiile. Am fost apelat de alţii. Deocamdată nu am obligaţie faţă de nimeni. O să mă gândesc ce o să fac”, a spus Ciuhandu. La 65 de ani, actualul edil mai vrea clar încă un mandat. Ar intra în cursă şi ca independent. Probabil nu o va face, pentru că, așa cum susţine, are foarte mulţi „curtezani”. „Mă pot susţine USL, PDL, UNPR, se pare că sunt foarte valoros. Aş putea fi un mic primar, cu proiecte mici-mici, susţinut de toate partidele. Am ajuns ca pe vremea lui Ceauşescu, sper să nu fie aşa”, spune Ciuhandu. Acesta a promis că, în doi sau trei ani, îşi va scrie memoriile. „Am 65 de ani şi am crezut că ştiu aproape torul. Am câștigat însă, în ultima perioadă, o experienţă politică deosebită, după toate discuţiile cu cei ce m-au curtat. În memoriile mele voi spune exact ce poveşti relata presa despre mine şi care era adevărul. Este o diferenţă enormă. Am recomandat familiei să nu mai citească presa, în caz contrar s-ar putea să nu mă recunoască când ajung acasă”, a mai spus Ciuhandu. (sursa foto: agenda.ro)

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

3 ore ago

În zona Lipovei au fost amenajate 100 de locuri de parcare după demolarea unor vechi garaje

Primăria Timișoara anunță o nouă victorie în lupta cu garajele ”gazdă” pentru murături și biciclete…

4 ore ago

Timişoara întâlneşte Rapidul la rugby

Staff-ul tehnic al echipei SCM USV Timişoara a decis primul XV pentru partida cu Rapid…

4 ore ago

„Bizon”, amendat drastic după ce a parcat lângă linia de tramvai

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au intervenit, în cursul zilei de ieri, la…

5 ore ago

Interes enorm din partea timişorenilor pentru Garry Kasparov şi „Provocările Lumii Moderne”/FOTO

Un dialog de excepţie, ce s-a bucurat de un interes major. Un eveniment marca UPT…

5 ore ago