Mezelurile sunt pline de aditivi alimentari (E-uri). Concluziile unui studiu al Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și al Facultății de Alimentație și Turism a Universității Transilvania din Brașov sunt îngrijorătoare. Peste jumătate din mezelurile vândute pe piața românească au minimum șase E-uri, dar există sortimente care au chiar și 14 E-uri! Practic, nu există sortiment de salam care să nu conțină aditivi alimentari. Care sunt cele mai toxice mezeluri puteți afla de pe www.econtext.ro.
Agenţia As Tour Timişoara vă propune, în perioada 16-23 iunie, o vacanţă de vis, în…
Primul tramvai din noul lot de 17, produse de turcii de la Bozankaya pentru Timișoara,…
Derbiul campionatului în Liga Naţională de rugby s-a desfăşurat pe Arena Zimbrilor, acolo unde Ştiinţa…
Biroul Electoral de Circumscripție Județean Timiș a efectuat tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii în…
Se anunţă zile spectaculoase săptămâna viitoare în oraşul de pe Bega, odată cu desfăşurarea unui…
Final incendiar la Dumbrăviţa, unde echipa gazdă a trecut prin mari emoţii, dar va continua…