Mezelurile sunt pline de aditivi alimentari (E-uri). Concluziile unui studiu al Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și al Facultății de Alimentație și Turism a Universității Transilvania din Brașov sunt îngrijorătoare. Peste jumătate din mezelurile vândute pe piața românească au minimum șase E-uri, dar există sortimente care au chiar și 14 E-uri! Practic, nu există sortiment de salam care să nu conțină aditivi alimentari. Care sunt cele mai toxice mezeluri puteți afla de pe www.econtext.ro.
Întrebați pe stradă în Timișoara câți știu de Casa Muhle, de povestea ei, și nu…
În Timișoara, într-o lume în care educația și binele copiilor devin tot mai mult o…
Penultimul joc din 2025 pentru alb-violeți a fost disputat acasă, împotriva echipei CSU Alba Iulia,…
De neînțeles comportarea Dumbrăviței din meciul de la Voluntari, unde a intrat să se apere.…
Universitatea de Vest din Timișoara a reușit atragerea unei noi finanțări nerambursabile dedicate modernizării infrastructurii…
Tradiția va fi respectată și comunitatea italiană din Timișoara va organiza și în acest an…