Categories: Timp liber

„Socrul” lui Ronaldinho are interzis de la fiica lui sa vorbeasca

Familia tinerei despre care ziarele de scandal susțin că este iubita lui Ronaldinho nu mai vrea să vorbească despre acest subiect. Tatăl lui Lili Chevereșan a făcut declarații unui tabloid, lucru care pare s-o fi enervat pe fiica lui, astfel că acesta i-a interzis să mai discute cu jurnaliștii.

Lili Chevereșan a plecat acum mai mulți ani din România în Italia, undea devenit make-up artist. La Milano l-a cunoscut pe Ronaldinho, pe vremea când acesta avea contract cu gruparea rosso-nerra. Speculațiile au apărut imediat, mai ales că timișoreanca a fost fotografiată de mai multe ori în apropierea „Dințosului”. Când acesta s-a transferat la Flamengo, Lili a plecat cu el în Brazilia.
Gheorghe Chevereșan a recunoscut, inițial, povestea de dragoste dintre fiica lui și starul brazilian. „Da, Lili a mea se iubeşte cu Ronaldinho şi locuiesc împreună. I-a cunoscut părinţii şi e cea mai bună prietenă cu sora lui. Eu nu îi întreb de căsătorie, treaba lor, să se iubească, asta e important”, a declarat bărbatul pentru un tabloid central. Marți după prânz însă, probabil muștruluit de fiica lui, Gheorghe Chevereșan a decis să păstreze tăcerea. „Lili nu dorește să vorbim despre asta”, e tot ce a mai spus bărbatul. Familia Chevereșan locuiește într-o casă modestă din Timișoara, iar celebritatea dobândită peste noapte nu pare să-i fi încântat prea mult.

Share
Published by
Georgeta P.

Recent Posts

Prefectul Mihai Ritivoiu îi răspunde lui Alin Nica, pe tema procesului cu CJT: ”Disperare fantastică? O fi, dar nu la mine”

La câteva ore de la declarațiile de presă ale lui Alin Nica, pe tema procesului…

2 ore ago

Dominic Fritz și Alin Nica și-au depus candidaturile la funcția de primar al Timișoarei și președinte al Consiliului Județean Timiș

Alianța Timișoara Unită, care îl susține pe Dominic Fritz la Primăria Timișoara, respectiv Alianța Dreapta…

3 ore ago

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență permanentă în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

5 ore ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

6 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

8 ore ago